WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

DIY tip voor kinderen: tipi-tent maken voor je poppenhuis

Droomde jij vroeger ook al van een poppenhuis? Wij zijn nog steeds fan van mini-interieurs en zouden het liefst in ons eigen mini-huis wonen. Maak jouw poppenhuis net zo stijlvol als je eigen huis met deze DIY tipi-tent! (promotie)

Maak een mini tipi-tent

Jouw poppenhuis verdient een kinderkamer vol fantasie! Deze DIY tipi-tent maak je makkelijk zelf of samen met de kinderen. Aan de slag? Bekijk hieronder de video. De werktekening vind je hier.

Maak je eigen poppenhuis en win

Ben jij ook enthousiast geworden over het maken van een poppenhuis? Vodafone in ieder geval wel. Als duurzame organisatie wil Vodafone altijd kijken hoe zij een extra stapje kunnen zetten voor de klant. De aanbieder van internet, tv en vaste telefonie gebruikte altijd veel verpakkingsmateriaal voor het installatiepakket. Daar is verandering in gebracht. Nu kun je de Vodafone Thuis installatie box omtoveren tot een poppenhuis. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook leuk voor thuis. Ook als je geen klant bij Vodafone Thuis bent kun je meedoen; er zijn bij alle Vodafone-winkels in Nederland per winkel 10 verpakkingen beschikbaar om gratis af te halen (maximaal 1 per klant).

Tover dus jouw Vodafone Thuis installatie box om tot een poppenhuis, maak vervolgens een foto van je eigen Thuis poppenhuis en maak kans op een vtwonen cadeaukaart. Meer weten en meedoen? Dat kan!

Bron: in samenwerking met Vodafone.

nog meer: wooninspiratie