WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit zijn onze 3 favoriete jaloezieën

Ze zijn praktisch, passen in iedere woonstijl en zorgen voor instant sfeer, daarom houden wij van jaloezieën. Speel met licht en schaduw, houd de warmte buiten of juist binnen en vind altijd een variant die past bij jouw smaak. Dit zijn onze 3 favorieten kleuren jaloezieën op een rij. (in samenwerking met Jasno)

1. Naturel

Typisch een gevalletje van de perfecte match! De houten Jasno jaloezieën in de lichtgrijze kleur ‘Stone Grey’ met lakafwerking passen door de tint goed in een landelijk interieur, maar zijn door de strakke lijnen ook een mooie match als je van stoer en modern houdt. De zachte kleur gaat geruisloos op in de omgeving, is opvallend, maar eist niet alle aandacht op. Combineer deze jaloezieën met een palet van zand- en naturel kleuren, ga voor wat meer pit met sprekend grijsgroen en maak het af met natuurlijke meubels en accessoires van hout en bamboe.

2. Donker

Donkere jaloezieën lenen zich extra goed voor een interieur waarbij lef de boventoon voert. Tegelijkertijd zul je zien dat jaloezieën in de kleur ‘Matte Black’ met beitsafwerking juist zorgen voor een knusse sfeer en voor diepte, vooral als het gecombineerd wordt met contrasterende witte wanden en natuurlijke materialen als hout. Schilder je de wanden rondom donkere jaloezieën in een grijstint dan kun je daar juist een elegant en klassiek gevoel mee bereiken. Jasno blinds zijn gemaakt van duurzaam Paulownia hout, deze boom is in de meeste gevallen aangeplant door de mens en daarom een duurzame keuze. En omdat de blinds ‘kwartiersgewijs’ uit de boomstam worden gezaagd, zijn ze altijd mooi lang en trekken ze niet krom.

3. Wit

Witte jaloezieën zorgen voor rust en evenwicht in een ruimte. Wat betreft woonstijl kun je met blinds in de kleur ‘White Matte’, afgewerkt met een matte olielaag, alle kanten op. Houd je van een Scandinavische look? Combineer deze blinds dan met accentkleuren in pastel of zwart en ga voor accessoires en meubels in natuurlijke materialen. Ben je meer van het landelijke? Denk dan eens aan witte blinds in combinatie met overgordijnen in een contrasterende tint, ga voor witte houten meubels en een vergrijsde houten vloer.

Voor elk wat wils

De nieuwe collectie Jasno blinds bestaat uit jaloezieën met een matte olielaag. Deze laag versterkt de structuur van de lamellen, waardoor ze met hun natuurlijke look extra sfeer toevoegen aan je interieur. Maatwerk is altijd standaard, het maakt dus niet uit of je iets zoekt voor de ramen in de woonkamer, slaapkamer, het kantoor, de keuken of de badkamer.

De zogenoemde privacy-uitvoering is uniek bij de jaloezieën van Jasno, hierbij lopen de koorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel, in plaats van door het midden. Hierdoor kunnen de jaloezieën helemaal plat dicht, zijn ze extra verduisterend en bieden ze meer privacy. De blinds kunnen natuurlijk ook afgewerkt worden met ladderband in een kleur of dessin naar keuze, waardoor er altijd een blind is die bij jou en je woonstijl past.

Bron: in samenwerking met Jasno

nog meer: wooninspiratie