WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit is de ideale raambekleding voor de serre

Met een serre voeg je behalve daglicht ook een hoop extra sfeer toe aan je woning. Toch kan het vinden van de juiste raambekleding voor deze ruimte nog best een opgave zijn. Met shutters kun je zonwering, privacy én een mooi uiterlijk in één product combineren. De ideale oplossing voor in de serre. (in samenwerking met Jasno) Shutters in serre

Opschuiven

Shutters blijven onverminderd populair, of je nu houdt van romantisch en landelijk of van strak en modern: deze binnenluiken met verstelbare horizontale lamellen passen bij iedere woonstijl én in ieder kozijn. Omdat de shutters van Jasno op maat gemaakt worden passen ze altijd, dus ook voor de ramen in de serre. Omdat je hier vaak veel ramen naast elkaar hebt, kunnen shutters op een speciaal railsysteem geleverd worden. Zo kunnen de panelen gemakkelijk naar de zijkant worden geschoven. Dat zorgt niet alleen voor minder gedoe, maar ook voor een rustiger geheel.

Zon- en warmtewerend

En het glazen dak van de serre dan? Gelukkig is ook daar over nagedacht. Deze shutterpanelen worden namelijk voorzien van speciale jachtsluitingen, een drukknop op het paneel waarmee een shutter kan worden vergrendeld. Hierdoor vallen ze niet zomaar open, maar kunnen ze wel aan de kant als je er bij moet, bijvoorbeeld om de ramen te wassen, wel zo handig. Het kantelen van de lamellen is trouwens ook een eitje met de speciale bedieningsstok, hiermee kun je ook boven je hoofd de sfeer en zonwering gemakkelijk aanpassen. Wist je trouwens dat een witte kleur shutter warmte tegenhoudt? Geen overbodige luxe in een ruimte waar de temperatuur snel op kan lopen.

Spelen met licht

Het opvallendste kenmerk van de shutters valt het minste op, de verzonken scharnieren zitten verwerkt in de zijstijl van het paneel, dit geeft ze een strakke look en maakt ze ijzersterk! Door de grote keuze aan lamelbreedtes, scharnieren, bedieningsvormen en kleuren kun je de shutters helemaal afstemmen op jouw interieur en woonsmaak. Donkere shutters sluiten mooi aan bij een interieur met een industrieel tintje, wit doet het goed bij moderne, landelijke en Scandinavische looks en houd je van natuurlijk dan zijn er veel verschillende houtafwerkingen mogelijk. En zijn de shutters eenmaal geïnstalleerd, dan kun je spelen met het daglicht en de sfeer in de serre gemakkelijk aanpassen. Geniet ‘s ochtends met een kop koffie van de eerste zonnestralen met de lamellen open, doe ze een stukje dicht als je op een beeldscherm wilt kijken of sluit ze helemaal af als je de zon én warmte wilt weren. Aan jou de keuze.

Meer weten? Vraag de brochure aan.

Bron: in samenwerking met Jasno

nog meer: wooninspiratie