kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit bed past precies bij jouw slaapkamerstijl

Veel slaapkamers zien er prima uit, maar missen net dat stukje persoonlijkheid, het zogenaamde wow-effect. Terwijl deze ruimte juist jouw persoonlijke domein is, waar je je ontspannen en veilig wilt voelen. Een goed ingerichte slaapkamer begint met een zorgvuldig gekozen bed en accenten die je stijl en smaak weergeven. Wij helpen je op weg en laten je hieronder drie bedden voor het creëren van drie verschillende stijlen zien. (in samenwerking met Beter Bed)

Basic met een vleugje bohemién

Dat een basic slaapkamer absoluut niet doorsnee hoeft te zijn, bewijst dit voorbeeld. De basis van dit kleurenpalet bestaat uit grijstinten en is vrij rustig gehouden.

Boxspring Unik Tunn van Beter Bed vormt hier het uitgangspunt en is een tijdloos en strak vormgegeven bed. Door hier met roze en groen wat extra kleur aan toe te voegen, creëer je een speels effect. Decoreer de ruimte door wat kussens te stapelen voor wat extra knusheid en wees daarbij niet bang om verschillende materialen met elkaar te mixen. Beddengoed in dezelfde kleur als een aantal van de kussens maakt het tot één geheel. De bedsprei met botanische print zorgt voor een persoonlijke touch. In dit geval is gekozen voor nachtkastjes en lampen in een bescheiden formaat, zodat ze in verhouding staan met de grootte van het bed.

Neutraal Scandinavisch

Neutrale tinten zorgen direct voor een rustgevende sfeer en dat past natuurlijk perfect bij een slaapkamer. Door slimme keuzes is deze stijl sereen zonder een moment saai te worden. Kies voor verschillende materialen zoals hier gedaan is met het beddengoed, de kussens en de sprei. Typisch Scandinavisch is de combinatie van wit en hout, zoals met de bamboe klok mooi terugkomt.

Met boxspring Unik Varje haal je pure comfort naar je slaapkamer. De schoonheid zit ‘m in de eenvoud. Dit bed onderscheidt zich door de rijke gedetailleerde vormgeving, zoals mooi terug te zien is in het hoofdbord.

Modern chic

In deze slaapkamer is gekozen voor een combinatie van klassieke elementen en moderne items met een twist. Er is een duidelijk contrast tussen een aantal donkere, zware kleuren en wat lichtere tinten, zoals het grijze beddengoed.

Durf te spelen met gewaagde kleuren. De fluweelblauwe petrol kleur van boxspring Attraktiv Trendik is prachtig en vormt de blikvanger van de ruimte. Je zag ‘m al voorbijkomen in aflevering 12 van ‘Weer verliefd op je huis’. Het zwevende hoofdbord Trendik met 3D belijning zorgt voor een éxtra moderne twist. De slanke pootjes steken mooi af bij het geheel. Zachte stoffen komen ook op andere manieren terug, zoals met de velour kussens in groen- en blauwtinten. De stylist koos in ‘Weer verliefd op je huis’ zelfs voor een klokje dat aaibaar oogt. De goudkleurige standaard en wijzers maken de klok tegelijkertijd strak. Zo’n goud accent komt ook terug in de verlichting wat de ruimte een chique uitstraling geeft.

Ook genieten van zo’n fijne slaapkamer? Ontdek hier alles over de heerlijke Kårlsson boxsprings van Beter Bed uit vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Bron: Beter Bed

nog meer: wooninspiratie