WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De kleurtrends van 2017

Histor roept de kleur Dorade, een violet-grijze kleur, uit tot de kleur van 2017. Deze kleur past perfect binnen de vier nieuwe Histor kleurtrends voor 2017. Kies jij voor Dorade of ga jij voor één van de kleuren uit de trends Tijdloos Elegant, Puur, Kracht of Natuurlijke Ruimte? (promotie)

Kleur van het jaar

Dorade is eigentijds, bescheiden en speels, met een elegante uitstraling. De violet-grijze kleur past bij verschillende kleurtrends. In de kleurtrend Puur, is deze kleur van het jaar terug te vinden. Door deze te combineren met donkere, neutrale kleuren verandert Dorade in een warme violet-grijs. Liever combineren met poederkleuren? Hierdoor zal Dorade verkleuren in warm paars, waardoor een stijlvol, sereen palet ontstaat.

Histor kleur van het jaar Dorade

Tijdloos Elegant

Tijdloos Elegant; een kleurenpalet vanuit het verleden, met koningsblauw, helder rood en klassiek groen. Deze kleuren passen perfect in een interieur met een eigentijdse inrichting en vintage accessoires. Een mooi contrast tussen het heden en het verleden.

Histor kleurtrend Tijdloos Elegant

Puur

Toe aan rust en helderheid in je huis én in je hoofd? Dan past het kleurenpalet Puur het beste bij jou! Een zacht en helder palet, gecombineerd met ronde vormen en een minimalistische inrichting zorgen voor rust in de ruimte.

Histor kleurtrend Puur

Kracht

Creatievelingen opgelet! Speciaal voor jou de kleurtrend Kracht! Hier heb je een beetje lef voor nodig. Deze kleurtrend wordt namelijk gedomineerd door de kleuren groen en geel. Voor deze trend geldt een uitgesproken interieur met veel creativiteit. Durf jij het aan?

Histor kleurtrend Kracht

Natuurlijke Ruimte

Heb jij een groot hart voor duurzaamheid en de natuur? Dan is deze kleurtrend echt iets voor jou! Natuurlijke Ruimte heeft een sterke connectie met de natuur. Het kleurenpalet wat hierbij hoort is erg breed; groene natuurtinten, nachtblauw en aardse tinten vormen een mooi contrast binnen dit palet.

Histor kleurtrend Natuurlijke Ruimte

Voor de twijfelaar

De verfknoop nog niet door gehakt? Of twijfel je teveel over welke kleur juist is? Dan heeft Histor de ‘Histor Kleurbedenktijd’, speciaal voor de twijfelaar! Het werkt heel eenvoudig; je gaat naar een van de Histor verkooppunten en kiest de kleur die je graag wilt. Verf vervolgens de wand, die je in gedachte had, in deze kleur. Iets te heftig, donker, licht of totaal niet wat je in gedachte had? Geen punt! Met ‘Histor Kleurbedenktijd’ heb je de kleur 30 dagen op proef en kun je gratis een nieuwe Histor kleur uitkiezen. Zo vind je jouw perfecte kleur!

Bron: in samenwerking met Histor

nog meer: wooninspiratie