WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De decemberzegels zijn er weer! Wie stuur jij een kaartje?

Voor wie niet kan wachten tot het moment dat we met een kleine groep aan de kerstdis zitten: met de decemberzegels beginnen de feestdagen gewoon vandáág al. Extra leuk: dit jaar is het design van de zegels wel héél bijzonder. Laat je oma en opa, vrienden en collega’s weten dat je aan ze denkt en stuur een kaartje!

In samenwerking met PostNL

vtwonen-PostNL-stuureenkaart

Speciale kerstwens

Het huis volledig in kerstsferen brengen, overal in huis kaarsen neerzetten en dan straks de tafel rijkelijk dekken… Daar denken we vaak als eerste aan nu de decembermaand in zicht is. Maar hoe zit het met je dierbaren liefdevolle kerstdagen toewensen? Met Whatsapp, Facebook en e-mail is het tegenwoordig reuze gemakkelijk iemand fijne feestdagen te wensen. Tik, klik en klaar ben je. Dat maakt het des te specialer om een kaart op de deurmat te vinden. Niemand die het verwacht, wat het extra bijzonder maakt. Helemaal leuk: met de nieuwe decemberzegels plak je er nog een knap kunstwerkje op ook.   

Parel per post

Het ontwerp van de decemberzegels komt dit jaar namelijk van Vondels; hét merk voor design-kerstdecoratie. Met luxe kerstballen in alle vormen en maten maakt het Nederlandse merk van elke boom de blikvanger van het interieur. Vondels-ontwerper Loesje Donner-Raedts liet zich voor de decemberzegels inspireren door typische kerstmomenten; van het optuigen van de boom tot het kerstdiner met de familie. Het resultaat: twintig zelfklevende decemberzegels in tien verschillende ontwerpen, parels van postzegels voor op de kerstkaarten.

Met een handgeschreven kaart laat je zien dat je moeite hebt gedaan

voor een ander

Kaart of kattengifje

Waarom toch niet gewoon een appje sturen? Het geheim van de kerstkaart zit ’m in het gebaar. Met een handgeschreven kaart laat je zien dat je moeite hebt gedaan voor een ander. Dat er iemand is die aan je denkt en dat diegene de tijd heeft genomen een persoonlijk bericht te schrijven – en naar de brievenbus te fietsen! – maakt dat een handgeschreven kaart specialer voelt dan een gifje van een kat bij de kerstboom. Zo’n kaart is speciáál voor jou en daarmee de ultieme kerstgedachte, verpakt in een envelop. En: wie kiest voor een knappe kaart, geeft de ontvanger meteen iets leuks om het huis in kerstsferen te brengen.

Extra feestelijk

Met de decemberzegels verstuur je je kerstwensen niet alleen extra feestelijk, maar óók extra voordelig. De decemberzegels hebben namelijk een speciaal tarief en zijn geschikt voor post tot en met 50 gram, in plaats van 20 gram. Een kaart sturen naar het buitenland? Daarvoor zijn maar twee zegels nodig.

Benieuwd naar de ontwerpen van Vondels? Ga naar postnl.nl/decemberzegels en bekijk ze allemaal.

nog meer: wooninspiratie