WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De allermooiste vloer die ook nog eens duurzaam is

Het is de eerste CO2 neutraal geproduceerde vloer ter wereld en tegelijk is Marmoleum een oude bekende: sinds 1860 is deze alleskunner niet weg te denken uit de woonwereld. Hoog tijd om aandacht te geven aan de Marmoleum vloer, die niet alleen mooi, maar ook hartstikke duurzaam is.

In samenwerking met Forbo

VTW016 KWARTS
vtwonen-Forbo-marmoleumvloer-1
VTW04 LEEM

Feestje geven toegestaan

Als er iets in huis is wat tegen een stootje moet kunnen, dan is het de vloer. We lopen er dag in dag uit overheen. Er wordt gerend. Gedanst. Er gaat weleens een glas omver. Of er racet ineens een huisdier door de kamer. Een vloer van Marmoleum trekt zich hier niks van aan. Sterker nog: jaar na jaar wordt hij alleen maar mooier. Een feestje geven? Marmoleum nodigt uit om te leven. Want deze vloer is niet alleen ijzersterk, hij is ook makkelijk schoon te houden. En wat waarschijnlijk niet iedereen weet: Marmoleum is een perfecte warmtegeleider en daarmee hartstikke geschikt voor vloerverwarming. Fijn!

Duurzaam succesrecept

Forbo maakt Marmoleum al meer dan honderdtwintig jaar volgens hetzelfde recept: een mix van lijnzaadolie, houtmeel, hars en kalksteen, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde en milieuvriendelijke pigmenten. Wie ja zegt tegen Marmoleum, zegt dus automatisch ja tegen natuurlijke grondstoffen en een CO2 neutraal product. Best een prettig idee voor iets waar je járenlang, iedere dag overheen loopt!

Het oog wil ook wat

Tot zover de praktische info. Het oog wil natuurlijk ook wat. En dat krijgt het. Want Marmoleum is er voor elke stijl en smaak. Mensen met een strakke inrichting gaan vaak voor een moderne gietvloer, maar met de effen variant van Marmoleum krijg je hetzelfde effect. Met als bijkomend voordeel dat het veel comfortabeler aanvoelt. Liefhebbers van een warm interieur kiezen vaak een houten vloer, maar ook Marmoleum geeft je interieur die natuurlijke en warme uitstraling.

Het bijzondere aan Marmoleum is bovendien dat er een bepaalde regelmatigheid in zit, maar dat het patroon nooit voorspelbaar is. Net als het leven zelf…

Meer weten over de voordelen van de Marmoleum vloeren van Forbo? Kijk op marmoleum.nl. Benieuwd hoe Marmoleum eruitziet in je eigen huis? Bestel een staal via de stalenservice van Forbo of upload een foto in de vloerplanner.

nog meer: wooninspiratie