WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Blikvangers in de keuken

In de keuken komen eten en gezelligheid samen. Vandaar dat het vaak als middelpunt van het huis wordt gezien. Daarom mag de keuken, naast praktisch, ook zeker sfeervol zijn. Ga voor mooie blikvangers die ook te gebruiken zijn tijdens het kokkerellen. Wij geven 3 tips. (promotie)

Blikvangers keuken

1. Een keukentuintje

Meer groen in huis is altijd een goed idee. Maak daarom in je keuken een eigen kruidentuintje. Koop mooie potjes en vul ze met kruidenplanten die je vaak gebruikt. Vervolgens zet je ze neer op het aanrecht of in het raamkozijn, en je hebt gelijk meer gezelligheid. En als een echte chef-kok voeg je snel wat extra kruiden toe aan elk gerecht om er een sterrenmaaltijd van te maken. Verse kruiden zijn heerlijk in de zelfgemaakte soep die staat te pruttelen in je mooiste emaille soeppan.

2. Prachtige pannen

Vooral pannen zijn onmisbare items in de keuken, dus zorg dat je ze altijd bij de hand hebt. Hang ze aan de muur of aan een stang met haakjes, of stapel ze nonchalant op. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld deze koperen pannen van BK. De 3-Ply technologie van deze pannen zorgt voor een optimale warmteverdeling, zodat jij het lekkerste biefstuk bakt. En ben je geen held in de keuken, dan zijn de pannen ook prima decoratie.

BK-pannen-keuken

3. Recept op de muur

Heb jij één favoriet gerecht? Dan is een recept op de muur misschien zo gek nog niet. Zoek je favoriete recept op en schrijf, plak of schilder deze op de muur. Wanneer je de keuken binnenloopt zal het gelijk opvallen en je hoeft nooit meer het kookboek erbij te pakken. Zo heb je meer tijd om met alle liefde het gerecht te laten bakken, braden of sudderen. Gebruik hiervoor pannen van gietijzer. Die kunnen tegen hoge temperaturen, gaan lang mee en geven het echte authentieke gevoel aan koken.

De New Vintage collectie van BK

Al sinds 1851 maakt BK potten en pannen. Vanaf die tijd is BK niet meer weg te denken uit de keuken. En nu mogen potten en pannen weer gezien worden! Daarom heeft BK de New Vintage collectie op de markt gebracht vol stijlvolle pannen. Van emaille tot koper, en zelfs keramiek. Allemaal ontwikkeld om jarenlang mee te gaan. Je kunt ze zelfs met elkaar mixen en matchen voor een mooi en praktisch geheel. Zodra je een etentje hebt, pronken de pannen vol lekkers op tafel. Maar wees er wel snel bij! De BK New Vintage collectie is maar in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar.

Bron: in samenwerking met BK

nog meer: wooninspiratie