kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Binnenkijken in een smart home

Dineren met de juiste sfeerverlichting, thuiskomen in een warm huis en nooit meer terug naar huis als je denkt dat je de lampen aan gelaten hebt: met eNet SMART HOME wordt je dagelijks leven leuker en makkelijker. Wonen in een smart home zorgt voor meer comfort, gemak en veiligheid in en om je huis. En het mooie is: voor de installatie hoef je geen enkele muur open te breken. Kijk binnen in een slimme woning en zie wat er allemaal mogelijk is! (in samenwerking met Gira en JUNG)Binnenkijken in een smart home

Stap 1: woonkamer

Hoe fijn zou het zijn als je na een drukke dag thuis komt in een warm huis waar de verlichting al sfeervol is gedimd en de jaloezieën gesloten zijn? Met eNet SMART HOME is dit realiteit. Dit systeem voor huisautomatisering stuurt verlichting, jaloezieën en verwarming aan. Ga je op vakantie? Dan zorgt dit systeem ervoor dat je huis toch bewoond lijkt. De lampen doe je aan vanaf je luie ligstoel op het strand!

Stap 2: slaapkamer

Als jij wakker wordt, is je huis dat ook. Doordeweeks leven we vaak volgens een vast ritme en kun je scènes instellen in je eNet SMART HOME app. Zo is het mogelijk om wakker te worden van daglicht, doordat je jaloezieën omhoog gaan op een vast tijdstip. Wil je uitslapen in het weekend? Dan stel je dat van tevoren in via de app. Ben je vergeten de lampen in de keuken uit te doen? Schakel ze op afstand uit via de app.

Binnenkijken in een smart home

Stap 3: badkamer

Als je nog half slaapdronken onder de douche springt, is het prettig als de verwarming en de verlichting al aan zijn en de jaloezieën gesloten zijn voor de broodnodige privacy. Zo creëer je een hotelgevoel in je eigen huis! Handig: dit slimme systeem kan het energieverbruik van alle apparaten meten, zodat stroomvreters snel worden ontdekt. Zo bespaar je niet alleen energie, maar het scheelt ook in je portemonnee.

Stap 4: tuin

Als je met familie of vrienden gezellig in de tuin zit, is het prettig als de verlichting aan springt zodra het begint te schemeren. Als er ’s avonds iemand bij je huis aanbelt, gaat de lamp bij de voordeur automatisch aan door de bewegingssensor. Wel zo veilig.

Bron: in samenwerking met Gira en Jung

nog meer: wooninspiratie