WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Binnenkijken in een licht nieuwbouwhuis in vestingstad Muiden

Een van de belangrijkste woonwensen van Floris en Tessa was een mooie woonkeuken als kloppend hart van het huis. Dat is gelukt! De keuken moest niet alleen mooi zijn, maar ook geschikt voor vele uren kookgeluk.

In samenwerking met NEFF huishoudapparaten

Zee van licht

Vorig jaar mochten Floris en Tessa (met zoontjes Seth en Duuk van 4 en 3), als één van de eerste bewoners, hun lichte woning betrekken. Het huis moest nog helemaal worden ingericht, maar de bijzondere stijl van de wijk (op het terrein stond ooit de Kruitfabriek) sprak het koppel meteen aan. ‘Vanwege het vele licht, de bijzondere stijl van de wijk en de stuk voor stuk karakteristieke woningen wilden we vooral rust, ruimte en een open huis creëren. Een frisse, Scandinavische interieurstijl bleek daar goed bij te passen’, zegt Floris. ‘Duurzaam, tijdloos en comfortabel moest ons huis worden.’

Het huis van Floris en Tessa in 360 graden ontdekken? Bekijk hier de video.

Hart van het huis

‘Een van onze belangrijkste wensen was een mooie woonkeuken als kloppend hart van ons huis. ‘Het gevoel dat onze keuken met alle andere ruimtes in contact staat, geeft een hele fijne woonbeleving’, zegt Floris. Dat hun huis al echt als thuis voelt, heeft ook met de fantastische buren te maken. ‘Het voelt simpelweg alsof elke dag vakantie is, dat brengt zoveel rust en geluk voor ons gezin.’

‘Het voelt simpelweg alsof elke dag vakantie is, dat brengt zoveel rust en

geluk voor ons gezin’

Benieuwd naar de 360 graden video van het huis van Floris en Tessa? Bekijk hier de video.

Vele uren kookgeluk

Het jonge gezin houdt enorm van gezond en lekker eten. De woonkeuken moest daarom niet alleen mooi worden, maar ook geschikt zijn voor vele uren kookgeluk. Een belangrijk onderdeel daarvan is het kiezen van de juiste keukenapparatuur.

Keukenfavorieten van Floris en Tessa

  1. Ovens
    We zijn zo blij met onze NEFF ovens. Ze gaan bijna elke dag aan. De Slide&Hide-functie is ideaal: de ovendeur verdwijnt volledig onder de oven én hij blijft gewoon aan.

  2. Koelkast
    De hoge inbouwkoelkast van NEFF blijkt ontzettend praktisch. ‘Er past niet alleen veel in; de speciale lades en geoptimaliseerde temperatuur zorgen ervoor dat groenten en fruit twee keer langer vers blijven.’ Een belangrijke voorwaarde, want duurzaamheid staat hoog in het vaandel.

  3. Vaatwasser
    Wellicht niet het meest sexy apparaat in de keuken, maar wél belangrijk. ‘Onze NEFF inbouwvaatwasser heeft energielabel A+++, duurzamer bestaat niet. De aquasensor regelt het waterverbruik aan de hand van de vuilgraad. Je weet dus zeker dat er geen water verspild wordt.

Ben je op zoek naar een keuken en wil je inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan de NEFF showroom in inspiratiehuis 20|20 aan de A4 bij Hoofddorp of ga naar neff-home.nl.


nog meer: wooninspiratie