WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5x een perfecte avond op de bank

Zitten, luieren, spelen, lezen, werken, wat eten, bijpraten: wat we allemaal niet doen op de bank. In de winter staat deze activiteit met stip op nummer een: televisie kijken! Kaarsen aan, een verzameling aan plaids en een chocoladereep (of twee): donkere avonden vragen nu eenmaal om goede series en films. Ben jij al helemaal door je favorieten heen? Deze 5 tips kijk je on demand met KPN.  (In samenwerking met KPN)De perfecte avond op de bank

1. The Bridge

Zin in een avondje spanning? Dan zit je goed met deze Deens-Zweedse misdaadserie waarin beide landen moeten samenwerken wanneer er een lijk wordt gevonden op de Sontbrug die Zweden en Denemarken met elkaar verbindt.

2. Dochters

Via KPN Presenteert bekijk je exclusief deze serie die draait om drie tieners en hun moeders. Bijzonder is dat de hoofdpersonages zelf een camera in handen hebben, waardoor je een intieme kijk krijgt in hun leven.

3. Finding Dory

Het langverwachte vervolg op Finding Nemo. Ook leuk voor volwassenen!

4. Money Monster

Films met George Clooney zijn altijd goed! Deze keer speelt hij een tv-presentator die tijdens een live-uitzending wordt gegijzeld.

5. Rabat

De prachtige Nederlandse roadmovie die in 2011 werd genomineerd voor een Gouden Kalf.

Bingewatchen maar!

Eindeloos genieten op de bank met goede films en series? Combineer dan KPN voor thuis met een KPN Mobiel-abonnement. Je kunt dan gebruikmaken van KPN Compleet, en dat biedt veel fijne extra’s. Een gratis zenderpakket, bijvoorbeeld het Plus Pakket: daarmee kun je via de Interactieve tv-app op je tv, mobiel, tablet of laptop onbeperkt kijken naar extra zenders en een wisselende selectie van series en films. Van thrillers tot kinderfilms en cabaret, er zit genoeg tussen voor een heerlijk lange avond voor de buis. En dat is niet alles, want als je KPN voor thuis combineert met KPN Mobiel dan krijg je dubbel zoveel data en 5 euro korting op je mobiele abonnement. Zo krijg je veel extra’s, maar ook voordeel.

Meer weten over de voordelen? Hoe je je kunt aanmelden en de voorwaarden van KPN Compleet? Kijk dan op http://www.kpn.com/compleet

Bron: in samenwerking met KPN

nog meer: wooninspiratie