kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5x binnen en buitentuin

Nu het voorjaar zich laat zien en we de tuindeuren graag open zetten, is het belangrijk om de tuinmeubelen met het binneninterieur te matchen. Zo smelten binnen en buiten samen. Heb jij ook zo’n zin om de tuin aan te pakken en de hele zomer buiten te leven? Met deze 5 tips laat je zowel binnen- als buitenshuis de natuur simpel en snel tot bloei komen. (promotie)

1. Planten aan een touwtje

Wat thuis niet mag ontbreken, zijn: hangplanten! Binnen en buiten, je ziet ze overal. Ze voelen zich prettig in een groepje bij elkaar. Fijne planten voor in hangpotten zijn vetplantjes met ‘groene tentakels’ of kruipende planten, zoals de Hedera. Deze plant is ook leuk voor buiten en versiert direct de hele buurt. Om met deze trend mee te gaan, heb je wel de juiste hangpotten nodig. Wij gaan voor de stijlvolle en kleurrijke hangpotten van Elho. Voor een speels effect hang je potten in verschillende lengtes en kleuren op een rij.

2. Verzameling mini plantjes

Mini cactussen en vetplanten zijn graag geziene gasten in huis. De XS plantjes combineer je makkelijk met andere accessoires, zoals vrolijk gekleurde potjes en plantenzakken. Zet eens een mini plantje onder een stolp. Of maak een mooie verzameling van groen en glaswerk.

stolpen

3. Ga je voor XL of XS?

Waarom kiezen? Onder het motto: ‘hoe meer hoe beter’ maak je binnen en buiten een mooie combinatie tussen XL planten en XS statements. Durf jij een eigen jungle te creëren? Plaats een verscheidenheid aan planten bij elkaar én let op de potten die je kiest. Gekleurde potten zorgen voor een tropisch geheel, potten in één kleur zorgen voor rust. Terwijl donkere urban potten je oerwoud een rauw randje geven. Kleuren combineren geeft een speels geheel.

planten verzameling

4. Vier de lente op het balkon

Ook een klein balkon decoreer je met veel groen. Hoe? Met plantenbakken die je over de reling kunt hangen. Wij zijn fan van plantenbakken in verschillende vrolijke kleuren als krijtgeel en vintage blauw. Zo geef je het balkon simpel en snel een kleurrijke make-over en komen alle planten nog meer tot hun recht.

5. Mini moestuin

Voor een mini moestuin op je balkon of in de tuin heb je weinig ruimte nodig. Met de corsica vertical garden plantenbak van Elho bespaar je veel ruimte, omdat je de hoogte in gaat. Zo breng je kweken naar een hoger niveau. Voor een frisse touch kies je voor plantenbakken in de kleuren wit of mint. Ook binnen kun je een kruidentuintje beginnen. Hang de Elho Brussels Kruiden Station aan een ladder en kook letterlijk met de beste producten uit jouw eigen keuken.

Over Elho

Elho heeft al ruim 50 jaar passie voor kunststof potterie en gaat met de trends mee. De kleurrijke potten zien er niet alleen vrolijk uit, maar zijn ook ontworpen op design en functionaliteit. De potten zijn erg sterk, vorstbestendig, bevatten gerecycled materiaal én blijven kleurecht.

Bron: in samenwerking met Elho

nog meer: wooninspiratie