WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5 tips voor het kopen van een bank

De aanschaf van een bank is vaak een flinke investering. Niet alleen moet deze binnen je budget passen, het comfort en de look zijn minstens zo belangrijk. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een bank? Met deze 5 tips ga je goed voorbereid op pad. (Promotie)
bank-paars-montel

Tip 1: Neem foto’s mee

Ga je je oriënteren op het kopen van een bank? Neem dan foto’s of een plattegrond van je woonkamer mee, zodat de verkopers je leefruimte kunnen visualiseren. Zo kunnen ze je goed adviseren in het maken van je keuze.

Tip 2: Denk modulair

Heb je een kleine woonruimte? Denk dan eens aan een modulaire bank. Hiermee kun je schuiven met de elementen en zo de ruimte optimaal indelen.

Tip 3: Denk aan je thuissituatie

Heb je huisdieren of kinderen? Laat dit weten aan de verkoper. Het materiaal en de kleur van de bank zijn van belang voor de duurzaamheid van het meubel en verschillende leefsituaties vragen om verschillende voorwaarden aan een bank.

Tip 4: Meten is weten

Ben je van plan om een bank aan te schaffen? Meet dan vooraf goed de muur waar het meubel komt te staan, zodat deze de juiste afmetingen heeft.

Tip 5: Doe alsof je thuis bent

Een zitmeubel moet naast mooi natuurlijk ook comfortabel zijn. Doe in de showroom daarom ook alsof je thuis bent en plof lekker op de bank. Doe je jas uit, kruip lekker tegen elkaar aan en ga ook eens liggen. Je wilt thuis tenslotte heerlijk kunnen ontspannen op je nieuwe aankoop.

15% vtwonen voordeel op Module bank van Montèl

Koop nu een Module bank met 15% korting! Om gebruik te kunnen maken van de korting, dien je je eerst te registreren op montel.nl/vtwonen waarna je een kortingscheque kunt downloaden. Hiermee krijg je 15% korting bij aanschaf van de Module bank. Deze actie geldt alleen in de Montèl filialen (niet in de webshop) in de periode van 7 april t/m 30 juni 2016.

Bron: in samenwerking met Montèl


nog meer: wooninspiratie