WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Volg deze 5 stappen en maak thuiswerken véél makkelijker

Het leuke aan een thuiswerkplek is dat hij niet op een kantoor hoeft te lijken. Systeemplafonds en kleurloze kantoorspullen? Die komen er móói niet in. Met deze slimme ingrepen wordt je home office zó aantrekkelijk dat je een ritje naar kantoor met liefde overslaat.

In samenwerking met T-Mobile

5 tips voor een thuiswerkplek vol happy vibes

1. Happy vibes

Of je nu een speciale werkkamer hebt of slechts een hoekje van de eettafel in beslag neemt: de uitstraling van een werkruimte is belangrijk voor de productiviteit. Goede (bureau)stoel? Check. Laptopstandaard? Check. Dan is het tijd om een portie vrolijkheid toe te voegen. Stop onnodige spullen weg achter een kastdeur of in manden. Stop alles wat je juist wél nodig hebt (laders, oortjes, headset, kladblok, etc.) in een doos of bakje. Handig, want zo neem je alles makkelijk mee naar elke plek in huis. Pennen laat je niet rondslingeren, maar gaan in een mooi vaasje. Een stijlvol nachtlampje doet ook goed dienst als bureaulamp. Een kussen met toffe print op de stoel zorgt voor een verhoging, waardoor je prettiger zit.

2. Technische slimmigheden

Ook slimme apparaten verrijken de werkplek. Je favoriete playlist streamen, even het licht dimmen of tussendoor de wasmachine aanzetten: het kan allemaal vanaf je telefoon. Niet alleen leuk, ook makkelijk. Het enige waar je voor moet zorgen, naast een slimme app op je telefoon? Dat de wifi op orde is. Laten we daar nou een handige tip voor hebben, zie punt 4.

3. Inspiratiemuur

De wand boven je bureau of tafel vraagt om een prik-of magneetbord met inspirerende knipsels en die fijne vakantiefoto’s. Ook tof als inspiratiewand, en zo gedaan: een lik magneetverf op de muur. Baken je meteen de thuiswerkplek mee af. Of wat dacht je van een tegelwand als whiteboard? Optie 4: ga aan de slag met kurk, een prachtig natuurproduct wat weer helemaal terug is. Je koopt het op een rol en lijmt het op de wand, makkelijker kan niet. Perfect om persoonlijke notities, lieve briefjes en inspirerende beelden op te prikken.

4. Zo vrij als een vogel

Met zo’n kantoor-aan-huis moet je natuurlijk wél kunnen vertrouwen op goed en veilig internet. En dan niet alleen op de werkplek, maar in alle hoeken van het huis. Ha, dat kan gewoon! En wel met supersnel internet en TV van T-Mobile. Boven of in het tuinhuisje wat extra signaal nodig? Dat is eenvoudig op te lossen met Wifi Plus van T-Mobile. Zo kun je tussendoor makkelijk even wisselen van werkplek. Als je partner een call heeft bijvoorbeeld. Of als de kinderen net thuis komen.

5. Overal supersnel internet

Dat snelle internet is trouwens ook prettig als het werk gedaan is. Vanuit de badkuip een film kijken? Appeltje eitje. De salontafel opzij schuiven en een vrijmibo dansje wagen via videobellen? Zéker doen. En dat terwijl je partner nog even de laptop openklapt en de kinderen de nieuwste game downloaden. Met internet en TV van T-Mobile stel je zelf het gewenste pakket samen.

Ook alles uit je huis halen?

Het kan allemaal met het supersnelle vaste internet van T-Mobile. Overstappen naar T-Mobile? Dat kan lekker zorgeloos, want alles wordt voor je geregeld met een gratis overstapservice. Vinden we handig. Ontdek alle opties op www.t mobile.nl/thuis.

nog meer: wooninspiratie