WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

4x trendproof raamdecoratie voor elk interieur

De juiste raamdecoratie kan een ruimte een instant wow-effect geven. Toe aan luxe jaloezieën, frisse shutters, chique inbetweens of handige plisségordijnen voor in huis? Maar lastig om te kiezen? Wij selecteren: 4x trendproof raamdecoratie voor elk interieur.

In samenwerking met Veneta.com

4x trendproof raamdecoratie voor elk interieur

Bepaal eerst voor welke ruimte je nieuwe raamdecoratie zoekt. De woonkamer, keuken of toch de badkamer? Het maakt uit in onder meer de materiaalkeuze. Vervolgens beslis je of je voor een eyecatcher gaat óf het geheel rustig wilt houden. Welke raamdecoratie je ook kiest, deze typen zijn trendproof, zodat je er niet snel op uitgekeken raakt.

Showstopper

Niet bang voor een statement in huis? Dan zijn deze chique zwarte jaloezieën van Veneta.com een aanrader. Tip: combineer ze met een zogenaamde ladderband, een brede band die verticaal langs de jaloezieën loopt. Dat is een subtiele afwerking die een extra luxe uitstraling geeft. Prachtig in een lichte ruimte zoals hierboven, zodat de zwarte jaloezieën de show stelen. Deze jaloezieën zijn een goede optie voor de woonkamer, keuken en jawel – zélfs de badkamer. Want: ze zijn gemaakt van pvc en daarmee vochtbestendig. Het voordeel van dit type raambekleding? Door de verstelbare lamellen bepaal je gedurende de dag zelf de lichtinval.

4x trendproof raamdecoratie voor elk interieur

Spelen met zonlicht

Zwarte jaloezieën niets voor jou? Witte raambekleding is een blijvertje. De tint mag dan niet de aandacht trekken – dat doen de shutters zelf wél. Dat zie je goed in de eetkamer hierboven, waarbij het zonlicht op een speelse manier naar binnenvalt. Het fijne aan dit type raamdecoratie, net als bij jaloezieën, is dat je de lichtinval en privacy zelf kiest.

4x trendproof raamdecoratie voor elk interieur

Best of both worlds

Wil je de kamer verduisteren, licht buiten houden of juist meer zonlicht binnen laten? Wat je behoefte ook is, met inbetweens zit je goed. Ze zorgen voor precies de juiste balans tussen een geborgen gevoel en subtiele lichtinval. Met inbetween gordijnen zorg je voor een warme sfeer in huis. Tegelijk houden ze (een teveel aan) zonlicht juist tegen. Bovendien zijn ze een geweldig wapen tegen een slechte akoestiek. En wist je dat ze geschikt zijn voor elke ruimte? Bij Veneta.com vind je een grote collectie hoogwaardige inbetweens in fijne rustige tinten als beige, kalk, taupe en linnen. Met fris wit, zoals in de eetkamer hierboven, zit je altijd goed.  

4x trendproof raamdecoratie voor elk interieur

Perfect voor ieder raam 

Plisségordijnen hebben een strakke uitstraling en passen daarmee goed in een modern of industrieel interieur. Ze zijn geschikt voor alle ramen, maar bij uitstek een partner in crime voor lastig te bekleden varianten. Dus heb je een draai-kiepraam, dakraam, lichtkoepel, serre of erker? Overweeg dan plisségordijnen.

Ook tof: jaloezieën, shutters of plisségordijnen combineren met gordijnen. Dat geeft niet alleen een mooi gelaagd effect, je bespaart óók nog eens op de energierekening door de dubbele isolerende werking.

Ook tijdloze raamdecoratie die een wereld van verschil maakt?

Van jaloezieën en shutters tot inbetweens en overgordijnen: een féést aan trendproof raamdecoratie ontdek je op Veneta.com. Je lievelingsexemplaren gevonden? Alle raambekleding wordt op maat gemaakt en je krijgt altijd 8 jaar garantie.

nog meer: wooninspiratie