WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

4x kaarsen in huis en win!

De winter is toch wel hét seizoen waarin we massaal kaarsen gaan branden. Wij hebben 4 tips voor kaarsen in huis op een rijtje gezet én je maakt kans op een Gouda kaarsenpakket. (promotie)Gouda kaarsen

1.      Verrassing!

Je vindt kaarsen meestal op de eet- of bijzettafel. Dat kan spannender! Zet bijvoorbeeld een mooie verzameling aan kaarsen op een houten trap samen met vaasjes en andere decoratie. Denk ook eens aan een letterbak of krukje om jouw kaarsenverzameling te tonen.

2.      Mix & match

Kun je ook niet kiezen uit al die verschillende kaarsen? Maak dan van een bijzettafel een ware zee van licht en warmte met een combinatie aan verschillende kaarsen. Met de maat, kleur en afwerking kun je eindeloos variëren. Om ervoor te zorgen dat de kaarsen wel mooi bij elkaar staan kies je één element uit dat voor alle kaarsen hetzelfde is. Ga bijvoorbeeld voor verschillende formaten en kleuren kaarsen die allemaal een rustieke uitstraling hebben zoals de nieuwe rustiek kaarsen van Gouda. Of combineer verschillende afwerkingen en maten, maar houd de kaarsen wel gelijk van kleur. Door de kaarsen op een aparte tafel of plateau te zetten, zorg je dat ze veilig staan van de rest van je spullen en dat eventueel kaarsvet wordt opgevangen.

Gouda kaarsen

3.      Warmte in huis

Er is geen lamp die écht kan tippen aan de gezelligheid van een dansend vlammetje. En hoewel één kaars op zichzelf niet veel warmte geeft, kun je met een aantal kaarsen de (gevoels-)temperatuur in huis best omhoog krijgen. Vier kaarsen zijn al goed voor zo’n 200 watt aan warmte. Dit is niet genoeg om je huis warm te krijgen, maar kan er wel voor zorgen dat je de verwarming lager kunt zetten. En als je toch gezellig wat kaarsen hebt branden, kunnen er misschien ook wat lampen uit. Dat zorgt weer voor een vriendelijkere energierekening.

4.      In de spotlight

Een stilleven kun je het beste in de spotlight zetten met kaarslicht. Zo zit je niet vast aan een stopcontact en kun je de decoratie neerzetten waar je maar wilt. Daarnaast is een mooie kaars natuurlijk onderdeel van je tafereeltje. Maak de compositie helemaal af door ook een geurkaars toe te voegen. Wat dacht je van Vanilla & White tea uit de nieuwe geurkaarsen range van Gouda?

Winnen!

Kaarsen van Gouda staan bekend om hun hoge kwaliteit. En Gouda heeft haar assortiment nu ook nog eens flink uitgebreid. Naast waxinelichtjes, maxilights en kroonkaarsen, vind je nu ook prachtige rustieke kaarsen en heerlijke geurkaarsen in het assortiment van Gouda. De kleuren zijn op elkaar afgestemd, zodat je naar hartenlust kunt mixen en matchen. Wil je het nieuwe assortiment zelf ontdekken? Maak nu kans op 1 van de 5 Gouda kaarsen sets t.w.v. €25,-. In dit pakket vind je een mooie combinatie van Gouda rustiek – en geurkaarsen. Vul onderstaand formulier in en maak kans. Meedoen kan t/m 8 januari 2017.

Deze actie is afgelopen. Gefeliciteerd:
Annie B. uit Zeist
Clarie O. uit Nieuwegein
Eefje van R. uit Aarlanderveen
Merel B. uit Utrecht
Kristien B. uit Warmond

Bron: In samenwerking met Gouda Kaarsen.

nog meer: wooninspiratie