WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

In 4 stappen een slim huis

Er is al zoveel om aan te denken, wat nou als je huis ook meedenkt? Makkelijk en snel via je smartphone of tablet apparaten aan en uit zetten, een muziekje spelen of een éxtra veilig gevoel creëren met een alarm: het kan allemaal met KPN Smartlife. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding thuis. (promotie) KPN smartlife

In 4 stappen een slim huis

Op weg naar een feestje en toch nog even een lamp in de woonkamer aan zetten, voor de zekerheid? Of een pushbericht ontvangen als er een alarm afgaat? Dat kan, en het is in 4 stappen gepiept.

1. Begin met de basis

Wil jij ook de apparaten in huis bedienen met je smartphone of tablet? Begin dan met een KPN SmartLife Basis abonnement en de KPN SmartLife Box. Hiermee bedien je bijvoorbeeld je lampen en Sonos geluidsinstallatie. Daarnaast krijg je ook een pushbericht bij een alarmmelding en kun je zelfs net doen alsof er iemand thuis is met de Huisoppas. Handig, toch?

2. Ga voor extra veiligheid

Ga jij niet altijd met een gerust hart weg van huis? De basis kun je aanvullen met een KPN SmartLife Veilig abonnement. Bij dit abonnement wordt er bijvoorbeeld bij een alarmmelding via sms, telefoon of e-mail contact opgenomen met maximaal 5 personen, is er een noodknop in de app waar je gebruikt van kunt maken én kan er iemand langskomen om een kijkje te nemen.

3. De apparatuur

Alle apparatuur kun je los kopen. Het is echter voordeliger als je een van de drie Veilig pakketten kiest. Je kunt er ook voor kiezen zelf een pakket samen te stellen.

4. De installatie

KPN SmartLife wordt altijd voor jou geïnstalleerd. De installatie is tijdelijk gratis en heeft een waarde van € 99,-.

Voor jouw huis

Geen idee welk abonnement bij jou en je huis past? De keuzehulp laat eenvoudig zien wat KPN SmartLife voor jou betekent. Ieder huis is tenslotte anders. Gebruik de kortingscode VT WONEN in de shop van KPN SmartLife. Dan krijg je maar liefst 20% korting op een pakket naar keuze. Deze actie is geldig tot en met 15 mei 2016. Als je Internet Thuis hebt van KPN, krijg je een slimme stekker ter waarde van € 51,50,- cadeau. En dat is nog niet alles. Het adviesgesprek en de installatie ter waarde van € 99,- is nu ook nog eens gratis. Dat maakt een slim huis nu wel héél bereikbaar.

Bron: in samenwerking met KPN.

nog meer: wooninspiratie