WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit is dé musthave voor in je tuin

Een warme, zonnige zomer laat nog even op zich wachten (fingers crossed!) maar wij kijken er alweer naar uit om buiten te leven. De tuin is een verlengstuk van je woonkamer en een buitenkleed mag daarom niet ontbreken. Waarom? Wij geven je 4 redenen. (in samenwerking met Vloerkledenloods)Buitenvloerkleed

1. Blikvanger in je tuin

Als het kwik stijgt, verhuizen we naar de tuin. Wij zien een terras of balkon als een buitenkamer, waar je net zo wilt relaxen als binnen. Naast een grote tafel waar al je vrienden aan passen, kussens om lekker tegenaan te zitten en heel veel planten is een buitenkleed onmisbaar voor een gezellige zomer. Het is een echte eyecatcher! Leg het buitenvloerkleed onder je tafel, naast een daybed of in het midden van je zithoek. Ook leuk: gebruik het buitenkleed voor de tipitent van de jongste bewoners in huis of als picknickplek voor de hele familie.

2. Weerbestendig

Zo fijn: een buitenvloerkleed kun je de hele zomer laten liggen. De kleden zijn gemaakt van synthetisch materiaal en daardoor weerbestendig. Ze kunnen tegen een regenbui en verkleuren niet door de warme zonnestralen. Je zou het misschien niet verwachten, maar deze kleden voelen heerlijk zacht aan je voeten. Is er drinken gevallen? Met een doekje en water is het kleed zo weer schoon. Vanuit praktisch oogpunt hoef je de aanschaf van een buitenkleed dus niet te laten!

3. Veelzijdig

Een buitenkleed is niet alleen een aanwinst voor je tuin, je kunt het ook meenemen als picknickkleed op het strand of bij een barbecue in het park. Je rolt de kleden gemakkelijk op en neemt ze zo mee onder je arm. Na de zomer kun je het kleed binnen een nieuwe plek geven.

4. Bohemian sfeer

Buitenvloerkleden kun je gebruiken om verschillende hoekjes in je tuin te maken. Wissel af met grote en kleinere kleden. Het geeft je tuin een speelse uitstraling en zo heb je altijd een plek in de zon! Door meerdere kleden over elkaar te leggen, worden het echte blikvangers en creëer je een knusse bohemian sfeer. Zo tover je je tuin om in een sfeervolle tweede woonkamer.

Vloerkledenloods

Op Vloerkledenloods.nl kun je terecht voor een uitgebreid en uniek assortiment gebaseerd op de huidige trends. Naast de buitenvloerkleden vind je er onder andere wollen vloerkleden, vintage vloerkleden, moderne vloerkleden, basic vloerkleden en maatwerk. Door de filtermogelijkheden op vind je gemakkelijk en snel het juiste vloerkleed. Extra fijn: je ontvangt tot en met 31 juli 2017 10% korting op alle buitenkleden. Gebruik hiervoor de code VTOUTDOOR.

Bron: in samenwerking met Vloerkledenloods

nog meer: wooninspiratie