WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

4 musthaves voor een flexibel interieur

Trendwatcher Lidewij Edelkoort voorspelde het al: de woontrend voor 2021 is een interieur waarin we het ene moment kunnen werken en het andere moment spelen of relaxen. Wij selecteerden 4 musthaves voor een flexibel interieur.

In samenwerking met Eijerkamp

Veelzijdige elementenbank

Een bank is allang geen statisch object meer. Integendeel: de behoefte aan een modulaire elementenbank is groter dan ooit, nu we zoveel thuis zijn. En dan bedoelen we een bank die diverse functies in de woonkamer vervult én de mogelijkheid biedt om de opstelling in de ruimte eenvoudig aan te passen. Pien, gezien in vtwonen Stijl Studio Bohemian, is zo’n multitasker. Deze flexibele bank is zo opgesteld dat je er aan alle kanten op kunt zitten: voor de televisie, richting de eethoek of met zicht op de speelhoek. Ideaal, die veelzijdigheid!

Multi-inzetbare eettafel

De eettafel is dé plek in huis waar geleefd, gewerkt, gegeten, geborreld en gespeeld wordt. Zeker in deze thuiswerktijden is de eettafel multi-inzetbaar. En ja, dat betekent ook dat de eettafel het soms zwaar te verduren heeft en tegen een stootje moet kunnen. Een materiaal dat we dit najaar veel tegenkomen in de eetkamer is keramiek. Tafelbladen van keramiek, zoals gezien in de vtwonen Stijl Studio Industrieel, zijn oersterk en onderhoudsvrij. Een groot pluspunt! Bovendien zijn ze er in vele stijlvolle kleurgradaties, prints en structuren.

Inspirerende thuiswerkplek

Nu thuiswerken steeds meer de norm is, willen we graag zo productief mogelijk zijn. Creëer dus een plek in huis die inspiratie geeft. Misschien zelfs wel in de stijl van de rest van het huis, zoals in de vtwonen Stijl Studio Landelijk. Hier staat een vrolijke en kleurrijke bureautafel met diverse opbergmogelijkheden, afgewerkt met stoere handgreepjes. Een ontwerp dat gezien mag worden. Nog een manier om wonen en werken naadloos in elkaar over te laten lopen: een wandmeubel met geïntegreerde werkplek. Zo’n minimalistisch bureau gaat heel mooi op in de kastenwand.

Droom-televisiehoek

Na een lange thuiswerkdag lonkt de zitkamer. Maak er dan ook maar meteen een verleidelijke hoek in de woonkamer van, waar avonden gerelaxt kan worden én waar interieur en televisie kijken samensmelten. Onze favoriete items voor deze fijne plek in huis? Een comfy hoekbank, een hocker – lekker met de voeten omhoog! – en The Frame van Samsung, een televisie die als een schilderij opgaat in het interieur. Met keuze uit meer dan duizend kunstwerken in de Art Store, hebben we ook als de televisie uitstaat altijd iets moois om naar te kijken.

Meer woontrends ontdekken?

Laat je verrassen in de vtwonen Stijl Studio’s, die alleen te zien zijn bij Eijerkamp in Zutphen of Veenendaal.

nog meer: wooninspiratie