kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x meer tuinplezier

Heb jij groene vingers? En heb je een grote passie voor tuinieren? Met functioneel en duurzaam tuingereedschap laat Fiskars jouw groene tuinhart nog sneller kloppen. En maak ook nog kans op een lang weekend naar Finland. (promotie)

1. Dichtbij de natuur

Stap 1 richting jouw droomtuin is beginnen bij de basis: mooi groen aanbrengen en dit goed blijven onderhouden. Met het tuingereedschap van Fiskars ga je geen tuinklus meer uit de weg. Bloemen en planten poten, de haag snoeien, hout hakken en boomtakken verwijderen: Fiskars maakt grote én kleine klussen licht en plezierig. Het leuke van goed handgereedschap is dat je ook dichter bij de natuur staat. Je hebt een beter gevoel bij de werkzaamheden en het resultaat is mooier. Zo geniet je van je werk, de natuur en van het buiten zijn.

2. Tuin aankleden

Ook in de aankleding van je tuin kun je dichtbij de natuur blijven. Kies voor natuurlijk materialen als bamboe, rotan, steen, hout en linnen. Met een mooie loungeset, buitentafel én gekleurde planten naast al het groen maak je de tuin niet alleen af, maar vergroot je ook je tuingeluk. Buiten wonen en één zijn met de natuur klinkt voor een tuinliefhebber toch als muziek in de oren?
fiskars-tuingereedschap-snoeischaar

3. Vier het buitenleven!

Genieten in je eigen achtertuin is fijn, maar buiten de tuingrenzen is de natuur ook o zo mooi. Als we het hebben over de ultieme inspiratiebron op het gebied van natuur, dan staat Finland met zijn prachtige Scandinavische natuur bovenaan onze lijst. En wellicht ben jij binnenkort ook ondersteboven van dit mooie land, want je maakt kans op een lang weekend naar Finland. Je gaat samen met tuin goeroe Lodewijk Hoekstra op pad om het ultieme buitenleven te ervaren en keert weer naar huis met volop inspiratie op voor je eigen groen paradijs.

Wat je daarvoor moet doen, lees je op de website van Fiskars.

Bron: in samenwerking met Fiskars.

nog meer: wooninspiratie