WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x een deur als blikvanger

Deuren worden bij een verhuizing of verbouwing vaak een beetje vergeten en dat terwijl ze de finishing touch zijn van je interieur. Deuren worden intensief gebruikt, benadrukken je woonstijl en zijn echte blikvangers in huis. Kijk maar mee! (in samenwerking met Weekamp deuren)Ensuite deur van staal

Ensuite deuren

Bij ensuite deuren denk je misschien aan de klassieke schuifdeuren met glas-in-lood, maar dat het ook anders kan bewijzen deze industriële binnendeuren met een staallook. En het verrassende is: dit zijn deuren van hout! Ze passen in een stoer en industrieel huis en doen het ook goed als eyecatcher in een modern of basic interieur. Doordat de deuren smalle stijlen hebben, valt er veel licht naar binnen. Zo blijf je contact houden met de rest van je huis een oogt een ruimte nog groter. Een industriële binnendeur is bovendien een betaalbaar alternatief voor een stalen deur. De deuren zijn prachtig tussen een hal en woonkamer of tussen het zitgedeelte en een televisiekamer.

Binnendeur glas in lood

Deuren met glas-in-lood

Ben je de trotse bezitter van een jaren 30 huis, maar zijn de oude paneeldeuren niet behouden gebleven? Geen paniek! Deze nieuwe glas-in-lood deuren van hout zijn bijna niet van echt te onderscheiden en passen perfect bij de karakteristieke uitstraling van je huis. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 6000 kleuren lak. De deuren misstaan ook niet in een nieuwbouwhuis met een wat klassiekere look. Veel beter dan de standaard opdekdeuren zonder karakter. Vergeet niet om bijpassend deurbeslag te kiezen. Strakke matzwarte deurklinken maken je deuren wat stoerder, terwijl een slanke deurgreep in goud zorgt voor een klassieke look.

Landelijke schuifdeuren

Schuifdeur

Schuifdeur

Een schuifdeur met stoer ophangsysteem mag anno 2018 niet ontbreken in huis. Ooit in gebruik als staldeur op een boerderij en nu een echte musthave in je interieur. Een schuifdeur is niet alleen een blikvanger, maar ook erg praktisch. De deur heeft maar weinig ruimte nodig en is daarom erg geschikt om een toilet of badkamer af te sluiten. Deze deur is op maat gemaakt en combineert een industrieel schuifsysteem met een witte basic deur en past daardoor in bijna iedere woonstijl. Liever een schuifdeur met glas of juist met een landelijke uitstraling? Alles is mogelijk!

Bron: Weekamp deuren

nog meer: wooninspiratie