WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Onze 3 favoriete slaapkamertrends

De slaapkamer is een van de meest favoriete plekken in huis. En dat is geen wonder als je bedenkt dat we een derde van ons leven in bed doorbrengen. Een hele goede reden dus om deze fijne ruimte eens helemaal opnieuw in te richten. Wij helpen je een handje met onze favoriete slaapkamertrends van dit moment. (in samenwerking met Kepri Cotton)

De ‘back to basic’ slaapkamer

De slaapkamer is allang niet meer de ruimte waar we alleen maar onder de wol kruipen. Het is de ideale yoga,- en meditatie ruimte, tv-kamer, en loungeplek in één. Om van jouw slaapkamer de perfecte zen-oase te maken, richt je hem in met natuurlijke materialen als een houten nachtkastje, een rotan lounge stoel en witte katoenen gordijnen. Laat natuurlijke kleuren zoals wit-, grijs- en zandtinten terugkomen in het beddengoed. Zo wordt slapen bijna een wellness ervaring.

De luxe hotelkamer

Slaap jij altijd prinsheerlijk in een hotelbed? Creëer dezelfde weldadigheid aan luxe in je eigen slaapparadijs en focus op het bed. Maak hem op met knisperend wit linnen en omring je slaapholletje met XL-size kussens. Prachtig wit linnen en beddengoed in andere dromerige kleuren vind je bij Kepri Cotton. Hun duurzame én eerlijk geproduceerde dekbedoverteksets zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Daarnaast fleuren de lakens niet alleen jouw kamer op, maar geven je, door hun hoogwaardige kwaliteit echt dat vijfsterren gevoel. Voer die luxe verder door met een knuffelzacht hoogpolig tapijt en stijl het af met leuke, kleine cactusjes. Wedden dat jij vanaf nu iedere ochtend als een goddess wakker wordt?

Kleur in de slaapkamer

Houd jij wel van een beetje ‘fun’ in de slaapkamer? Maak een statement in kleur en tover jouw slaapperceeltje om tot een paradijs met sprekende warme kleuren, zoals een okergele muur en een donkerpaars nachtkastje. Pastelroze maakt in het nieuwe jaar plaats voor meer oranjeachtige tinten, zoals terracotta en perzik. Die combineren weer erg mooi met de andere trendkleuren van 2019; mosgroen en kobaltblauw. Haal de verfrollers dus maar weer tevoorschijn, want juist dit zijn tinten waar je goed bij in slaap valt. Je bed blijft letterlijk het rustpunt in de kamer als je kiest voor een dekbed in een meer rustige kleur.

Bron: (in samenwerking met Kepri Cotton)

nog meer: wooninspiratie