kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Winnaar voorjaarshuis 2017

Bij vtwonen hebben we flink lentekriebels van alle ingezonden voorjaarshuizen. Nogmaals bedankt voor jullie deelname. Er kan er helaas maar één de winnaar zijn. De jury vond het moeilijk kiezen maar stemde uiteindelijk unaniem voor het voorjaarshuis van Mariska Floor.

“Wat een mooie mix van voorjaar en persoonlijke stijl”, aldus hoofdredacteur Carlein. “De spullen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en getuigen van een goede eigen smaak. Het is een mooie persoonlijke mix and match van spullen waarbij groen en hout veel terug te zien zijn wat een echte voorjaarssfeer geeft. Opvallend zijn ook de gekozen woonaccessoires die het huis een leuke twist geven.”

Winnaars shoptegoed.

Uit alle inzendingen hebben we 10 winnaars getrokken die een shoptegoed krijgen. Zij hebben inmiddels persoonlijk bericht gekregen.

De favorieten van 2017

Wat veel smaken en stijlen zien we in jullie keuze voor je voorjaarshuis. Toch springen er echt een paar favorieten uit, die in veel huizen terugkomen. Allereerst zijn jullie gek op groen. In de vorm van verf op de muur, een mooie vaas of als kleur van de zetel. Opvallend geliefd zijn ook de schapenvachtjes en lichtboxen. En jullie weten dat je de lente pas echt in huis haalt met een mooie bos bloemen.

Bekijk hier alle favorieten van 2017. Veel plezier!

nog meer: wooninspiratie