vtwonen

Win op maat gemaakte gordijnen - voor je hele huis

Gordijnen zijn sfeermakers in huis. Ben jij toe aan iets nieuws en heb je al een leuke stof op het oog of in huis? Wij geven (vouw)gordijnen voor het hele huis weg! Jij levert de stof en Knip en klaar gordijn maakt ze voor je. (promotie)

Knip en klaar vouwgordijnen woonkamerKnip en klaar

Knip en klaar gordijn

Zelf gordijnen maken is een lastige klus. Knip en klaar gordijn helpt je daarom graag! Het atelier van Knip en klaar gordijn bestaat uit gordijnenmakers die hun vak verstaan. Ze maken perfect afgewerkte en op maat gemaakte gordijnen, voor jou. Zo kun jij makkelijk en snel genieten van jouw eigen ontwerp. Jij hoeft alleen voor de stof te zorgen!

Per ongeluk verkeerd gemeten? Geen probleem. Je ontwerp wordt kosteloos vermaakt of opnieuw gemaakt. Ook wanneer je gordijnen of vitrages niet helemaal naar wens zijn, gaat het atelier er mee aan de slag om het alsnog te maken zoals jij wilt.

Gordijninspiratie

vtwonen blogger Marlous (Oh Marie!) heeft de gemakken van Knip en klaar gordijn ontdekt. Zij schreef eerder over haar zoektocht naar het perfecte vouwgordijn voor haar werkkamer. Door de fijne ervaring koos Marlous weer voor Knip en klaar gordijn toen haar gordijnen op de slaapkamer nodig aan vervanging toe waren.

Winnen!

Wil jij jouw huis komende winter extra sfeervol maken? Doe mee en maak kans op (vouw)gordijnen voor het hele huis. Vul het onderstaande formulier in. Meedoen kan t/m 27 december.

Let op! Je levert zelf de stof voor het hele huis aan bij Knip en klaar gordijn. Je bepaalt zelf welke soort stof je waar in huis wilt. Knip en klaar gordijn haalt de stof bij je thuis op en maakt het dan gratis voor je op maat. Vervolgens worden de (vouw)gordijnen bij je thuisbezorgd. Lees hier de actievoorwaarden.

Helaas, deze actie is afgelopen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht en zal hier worden gecommuniceerd.

Bron: in samenwerking met Knip en klaar gordijn.

Vorige artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties