WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

WIN: 4x keukenstylingadvies van een vtwonen stylist

Werkbladen, tegels, frontjes en apparaten maken dat je zin krijgt om aan de slag te gaan in je keuken. Maar het zijn de details die zorgen voor persoonlijkheid en warmte. Kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Lees onze tips én maak kans op keukenstylingadvies van één van de vtwonen stylisten.

In samenwerking met Inspiratiehuis 20|20

vtwonen-BSH-winactie-1

vtwonen BSH | winactie inspiratiehuis 2020 rustieke keuken met witte grafische vazen en een mintgroene pan
vtwonen BSH | winactie inspiratiehuis 2020 rustieke keuken met houten keukenfronten  en leren handgrepen

1. Netjes weggewerkt

Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het aankleden van de keuken, maar een afzuigkap kan heel bepalend zijn voor de sfeer. Hoe fijn is het als zo’n apparaat niet vol in het zicht hangt, maar is weggewerkt in de kookplaat. Deze oplossing is bovendien compacter dan een losse afzuigkap en ziet er een stuk strakker uit.

2. Accessoires voor warmte

Een massief houten snijplank, keramieken opbergpotten en een strakke gietijzeren pan. Keukenaccessoires zijn de details die de sfeer compleet maken. Om te voorkomen dat het rommelig oogt zet je losse keukenspullen in groepjes bij elkaar. Stapelen is ook een goede truc. Zo staat alles altijd binnen handbereik.

3. Apparaten inbouwen

Laat een oven en magnetron op ooghoogte plaatsen. Dit is niet alleen ergonomisch, maar ook stijlvol. Tegenwoordig is er op het gebied van fronten veel keuze. Zo kun je naast rvs ook kiezen voor stoere (mat) zwarte fronten. Hiermee kun je de sfeer van de keuken doortrekken in de apparatuur en is het niet storend om ze in het zicht te hebben. Door lijnen van kastjes en apparaten op elkaar af te stemmen creëer je een rustig geheel.

4. Sfeervol licht

Goed werklicht wordt in de keuken vaak aangebracht onder een kastje of plank. Heb je die niet, ga dan voor hanglampen boven het werkblad. Een simpel snoer met fitting eraan volstaat vaak al. Kies voor een kooldraad lichtbron, die verspreidt extra warm en sfeervol licht. Een statement maakt je door een paar van deze lampen bij elkaar te hangen.

WIN! 4x keukenstylingadvies van een vtwonen stylist

Heb jij plannen voor een nieuwe keuken? Overweeg je een herindeling of make-over? Wil je weten hoe je meer opbergruimte creëert, en hoe je kan zorgen voor sfeervolle verlichting? Dan heb je geluk, want Inspiratiehuis 20|20 geeft in samenwerking met één van onze vtwonen stylisten 4x keukenstylingadvies, van elk 1,5 uur, weg. Dat betekent dat elke winnaar maar liefst 1,5 uur mag aanschuiven bij de vtwonen stylist om vervolgens vól inspiratie weer naar huis te gaan! Op basis van foto’s en tekeningen van jouw interieur geeft de stylist persoonlijk advies over jouw keuken.

Zo maak je kans:

Heel simpel: vertel ons hieronder met welke keukenuitdaging jij worstelt en waarom jij dit advies zou moeten winnen. Meedoen kan t/m 31 juli 2020. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Deze winactie is afgelopen. De winnaars van het keukenstylingadvies zijn Vanessa uit Enkhuizen, Caroline uit Bergschenhoek, Lynet uit Nijverdal en Laura uit Dinxperlo. Gefeliciteerd!

Inspiratiehuis 20|20

Bij inspiratiehuis 20|20 kun je de nieuwste keukenapparatuur in actie zien. Van onzichtbare afzuigkap tot strakke inductieplaat: Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau laten zien hoe hun apparatuur naadloos versmelt met stijlvolle keukens. Vind wat bij jou past met workshops, showkeukens en testapparaten. Je vindt inspiratiehuis 20|20 aan de A4 in Hoofddorp. Meer weten? Ga naar inspiratiehuis2020.nl

nog meer: wooninspiratie