vtwonen

Win kaarten en ga schatzoeken!

De VerzamelaarsJaarbeurs is hét evenement voor schatzoekers. Je vind er meer dan 2000 aanbieders en honderdduizenden vintage items, halleluja! Heb jij veel liefde voor antiek, ben je een echte verzamelaar en geef je items graag een tweede leven? Lucky you! We mogen 5×2 kaarten weggeven.

vintage industrieel lampen VerzamelaarsJaarbeurs

vintage beurs verzamelaarsjaarbeurs Utrecht

Kunst of kitsch?

De VerzamelaarsJaarbeurs mag je zeker niet missen als je van vintage houdt. Het is een droom voor iedere verzamelaar, Europa’s grootste vintage evenement in Utrecht. De vijf hallen van de VerzamelaarsJaarbeurs zijn ieder opgedeeld per onderwerp, makkelijker kan niet. Van poppen tot design en van boeken tot archeologie; schatzoeken was nog nooit zo leuk. Plus, het is de perfecte plek om jouw collega verzamelaar te ontmoeten. Wat hoop jij te vinden? Doe hier alvast wat inspiratie op!

Winnen

Wil jij deze vintage beurs in de Jaarbeurs in Utrecht ook niet missen? Zet 8 en 9 april dan maar vast in je agenda. We geven 5×2 kaarten weg en wie weet ben jij erbij. Meedoen kan t/m donderdag 30 maart.

Helaas, deze winactie is afgelopen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht en worden ook in dit artikel bekendgemaakt.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties