vtwonen

Win en word weer verliefd op jouw huis!

In het tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’ verrassen we niet alleen de stellen, maar ook jou als kijker. Ook in seizoen 10 geven we weer een paar mooie prijzen weg, dit keer van Flexa, Geberit, Upstairs en Eijerkamp. Welke prijs kies jij? (promotie)

Verfpakket

Raak jij geïnspireerd door de make-overs op tv en krijg je zin om zelf met verf en rollers aan de slag te gaan? Kies dan voor het Flexa verfpakket t.w.v. €250,-.  Het pakket bestaat uit Flexa Creations muurverf in een kleur naar keuze uit 54 opties en ook de glansgraad kies je zelf. In het pakket zitten ook een verfroller, kwast en verfbak.

Toilet make-over

Ben jij ook nieuwsgierig naar een douchewc? De Geberit AquaClean Mera t.w.v. € 5000,- springt in het oog, en past perfect in elk badkamerontwerp. Maak kennis met de vederzachte WhirlSpray douchestraal die voor een optimale reiniging zorgt. De extra functies zoals het oriëntatielicht, de wc-deksel die automatisch open en dicht gaat, verwarming van de wc-zitting en zelfs de geïntegreerde geurzuivering zorgen voor extra comfort. (Deze prijs is exclusief installatie)

Traprenovatie

Kan je trap een nieuw jasje gebruiken? Maak nu kans op een Upstairs traprenovatie. De jarenlange ervaring en het vakmanschap maken Upstairs tot dé specialist in traprenovatie. Binnen één dag heb jij al een nieuwe trap in huis! Hout, beton, staal of zelfs leer: voor iedere trap is er een passende oplossing.

Shoptegoed

Bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal zijn de nieuwste trends en de mooiste woonmerken voor jou geselecteerd. Laat je verwonderen in het woonwinkel warenhuis met ruim 150 woonmerken. En ontdek de gloednieuwe vtwonen Stijl Studio’s, bekend van het tv-programma! Je maakt nu kans op 3x persoonlijk interieuradvies van een Eijerkamp interieurstylist en Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-.

Voor welke prijs ga jij?

A: Flexa verfpakket t.w.v. €250,-
B: Een Geberit AquaClean Mera douchewc t.w.v. € 5.000,-, zie actievoorwaarden
C: Een Upstairs traprenovatie, zie actievoorwaarden
D. Eijerkamp interieuradvies en shoptegoed t.w.v. €350,-

Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Will op 17 maart 2019 om 22:46

Ik heb graag meegedaan voor een mooi item van Eijerkamp.

>

Hanny Medendorp op 17 maart 2019 om 21:08

Onze open trap in de kamer, is na 45 jaar aan een opknapbeurt toe,
Ik zou het een geweldig cadeau vinden, voor ons 50 jarig huwelijk.

>

Gerda op 17 maart 2019 om 20:42

Zou Fijn zijn voor mijn man die douche wc . Hij heeft een herseninfarct gehad in 2014 maar kan zich niet zo goed draaien op toilet daarom ben ik de aangewezen persoon die dit meestal doet. Hij zou het liever zelf doen.

>

Angelique op 4 maart 2019 om 15:23

Het lijkt mij geweldig een douch te winnen. onze douche is met een bak en van een deur van Glas.en is nu 12 jaar oud en is hard nodig voor verandering
ik heb twee jongens en staan vaak onhandig te doen met de douchedeur die er voor mij gevoel zowat uitelkaar valt niet echt handig ik probeer het zo goed mogelijk schoon te houden maar dat valt niet mee want het is hard aan vervanging toe ook zou ik nooit meer een douchebak nemen. de style van Geberit is een mooi en klassiek maar ook strak .

Vriendelijke Groet,


Angelique Oosterveer.


Angelique Oosterveer.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties