Win en word weer verliefd op jouw huis!

In het tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’ verrassen we niet alleen de stellen, maar ook jou als kijker. Ook nu geven we weer een paar mooie prijzen weg, dit keer van Flexa. (promotie)

Verfpakket

Raak jij geïnspireerd door de make-overs op tv en krijg je zin om zelf met verf en rollers aan de slag te gaan? Kies dan voor het Flexa verfpakket t.w.v. €250,-.  Het pakket bestaat uit Flexa Creations muurverf in een kleur naar keuze uit 54 opties en ook de glansgraad kies je zelf. In het pakket zitten ook een verfroller, kwast en verfbak.
Vul het formulier in en wie weet geef jij je huis straks ook een make-over!

nog meer: tv

Reacties:

Angelique op 4 maart 2019 om 15:23

Het lijkt mij geweldig een douch te winnen. onze douche is met een bak en van een deur van Glas.en is nu 12 jaar oud en is hard nodig voor verandering
ik heb twee jongens en staan vaak onhandig te doen met de douchedeur die er voor mij gevoel zowat uitelkaar valt niet echt handig ik probeer het zo goed mogelijk schoon te houden maar dat valt niet mee want het is hard aan vervanging toe ook zou ik nooit meer een douchebak nemen. de style van Geberit is een mooi en klassiek maar ook strak .

Vriendelijke Groet,

Angelique Oosterveer.

Angelique Oosterveer.

Carla Heutink op 16 maart 2019 om 18:29

Ik wil heel mijn huis een andere look geven.
Prijsopgave als het kan ?
Dank u . Groeten Carla

Beste Carla, dit verschilt natuurlijk per make-over. Bedenk goed van wat voor kleuren, materialen en producten je wilt uitgaan. We hebben alvast het een en ander voor je op een rijtje gezet: https://www.vtwonen.nl/verbouwen-financieren/dit-kost-een-woonkamer-make-over/
Groet, vtwonen

Gerda op 17 maart 2019 om 20:42

Zou Fijn zijn voor mijn man die douche wc . Hij heeft een herseninfarct gehad in 2014 maar kan zich niet zo goed draaien op toilet daarom ben ik de aangewezen persoon die dit meestal doet. Hij zou het liever zelf doen.

Hanny Medendorp op 17 maart 2019 om 21:08

Onze open trap in de kamer, is na 45 jaar aan een opknapbeurt toe,
Ik zou het een geweldig cadeau vinden, voor ons 50 jarig huwelijk.

Will op 17 maart 2019 om 22:46

Ik heb graag meegedaan voor een mooi item van Eijerkamp.

van ooijen op 25 maart 2019 om 17:29

Ik zou heel graag de douche/wc winnen ,ik woon alleen en heb al 31 jaar de zelfde douche/wc ,ik zou het fantastisch vinden

Yvonne op 29 maart 2019 om 21:01

Een nieuwe start voor onze zoon met een traprenovatie. Wij hebben zojuist zijn huis een opknapbeurt gegeven en willen het
nu een "sfeervolle" start geven zodat hij samen met zijn aanstaande vrouw een warm welkom thuis krijgt.

Renee op 31 maart 2019 om 20:31

Wanneer wordt bekend gemaakt wie gewonnen heeft?

Gera op 31 maart 2019 om 20:39

Wil zo graag de traprenovatie winnen. Mijn kat heeft mijn trap geruïneerd door de vloerbedekking stuk te krabben. Ziet er niet uit.

Anke op 1 april 2019 om 11:04

Upstairs traprenovatie onze trap is er aan toe
Van al die voetstappen versleten en moe
Helaas hebben wij zelf geen budget
Daarom zou het zó welkom zijn en supervet!

Vd Westelaken op 7 april 2019 om 21:13

Laat ik eerst even zeggen hoe een leuk programma ik het vind! Mijn moeder zei altijd meisje jij hebt je beroep gemist. Ja ik ben dol op dit soort programma’s omdat ik zelf ook altijd bezig ben met interieurs,maar …..graag zou ik een trap renourvatie willen voor mijn dochter,mijn kleine meisje nog steeds al is ze 26, ze werkt hard en gaat ook weer studeren ze woont al 3 jaar in een allerleukst huisje met haar vriend maar de trap is nog niet gedaan ze hebben al heel veel gedaan aan het huisje wat behoorlijk was uitgewoond. Ik zou het zo fijn voor hun vinden dat zou echt een doorn UIT het oog zijn ,haha. Ik hoop voor hun dat ik nu ook eens geluk heb dat zou natuurlijk geweldig zijn maar zoals zo velen is mijn hoop groot. In ieder geval hoop ik nog lang van dit programma te kunnen genieten en voor iedereen die mee doen….sucses groetjes Fernanda

Wilma op 7 april 2019 om 23:09

Wat een prachtige traprenovaties van Upstairs! En wat een mooie kleuren, daar wordt ik nou verliefd op. Het zou ons huis helemaal afmaken. Zo’n mooie trap is dan de blikvanger van ons huis. Daarom waag ik een kans om zo’n mooie trap te winnen.

Astrid op 8 april 2019 om 14:03

Omdat ons toilet al 27 jaar oud is en echt toe is aan vervanging! Hoe mooi zou het zijn als er gelijk zo'n mooi toilet komt!

Beau op 9 april 2019 om 08:28

Het verf-pakket zou ontzettend gaaf zijn! Mijn vriend en ik gaan net verhuizen en hebben al behoorlijk wat kosten met de rest van de verbouwing, zoals dat gaat ;). Extra budget voor de muren zou al enorm helpen!

Hannyvermeulen op 10 april 2019 om 21:46

ik zou graag meedoen voor het advies van Eijerkamp wat ik kan gebruiken voor de woonkamer.
En het shoptegoed zou daarop een leuke aanvulling zijn.

Nina op 12 april 2019 om 21:01

Na een paar keer met twee benen tegelijk van de trap te zijn gegaan en flink wat blauwe billen word het echt tijd voor een traprenovatie. Oke, we hebben wel gelachen toen we van de roetsjbaan gingen.. maar veiligheid gaat voor alles! Vt wonen maak ons blij!

Silvy Sondagh op 13 april 2019 om 20:00

Mijn dochters en ik zouden heel blij zijn met de histor verf prijs. We gaan binnenkort verhuizen van Venlo naar Roermond, omdat beide dochters daar speciaal onderwijs gaan volgen en op en neer reizen te belastend is voor hun. Dus ze zullen heel blij zijn met een mooi kleurtje voor hun slaapkamer.

Rob op 14 april 2019 om 18:14

Een Geberit aqua clean duofresh. We zijn na al die jaren toe aan een nieuw toilet en een nieuwe badkamer. En dan zou je wel zoiets moois willen hebben. Fijn om af te zijn van toiletrollen als we hiermee in de Geberitwereld rollen.

Ria op 14 april 2019 om 20:18

Hoe maak ik van een open trap een prachtige nieuwe trap ? Daar heb ik de trapspecialist voor nodig. Een traprenovatie zou een welkome prijs zijn.

Esther op 14 april 2019 om 20:18

Upstairs, ik waag een kans op jullie prijs. Onze trap is ondanks dat ons huis nog geen tien jaar oud is versleten. Daarnaast hebben wij twee hele lieve katten die onze trap ook slopen en dan heb ik het nog niet eens over het dagelijks zuigen van de trap door de haren. Nog een reden onze trap is nu heel donker waardoor mijn man al een keer van boven naar beneden is gestuiterd! Ik hoop dat jullie nu snappen dat ik heel erg hard aan het duimen ben!

Jacqueline op 14 april 2019 om 20:38

Ik zou heeeeeel graag onze oude trap mooi zien worden met upstairs traprenovatie. Zou zo mooi zijn als dat lukt.