Win en word weer verliefd op jouw huis!

In het tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’ verrassen we niet alleen de stellen, maar ook jou als kijker. Ook in seizoen 10 geven we weer een paar mooie prijzen weg, dit keer van Flexa, Geberit, Upstairs en Eijerkamp. Welke prijs kies jij? (promotie)

Verfpakket

Raak jij geïnspireerd door de make-overs op tv en krijg je zin om zelf met verf en rollers aan de slag te gaan? Kies dan voor het Flexa verfpakket t.w.v. €250,-.  Het pakket bestaat uit Flexa Creations muurverf in een kleur naar keuze uit 54 opties en ook de glansgraad kies je zelf. In het pakket zitten ook een verfroller, kwast en verfbak.

Toilet make-over

Ben jij ook nieuwsgierig naar een douchewc? De Geberit AquaClean Mera t.w.v. € 5000,- springt in het oog, en past perfect in elk badkamerontwerp. Maak kennis met de vederzachte WhirlSpray douchestraal die voor een optimale reiniging zorgt. De extra functies zoals het oriëntatielicht, de wc-deksel die automatisch open en dicht gaat, verwarming van de wc-zitting en zelfs de geïntegreerde geurzuivering zorgen voor extra comfort. (Deze prijs is exclusief installatie)

Traprenovatie

Kan je trap een nieuw jasje gebruiken? Maak nu kans op een Upstairs traprenovatie. De jarenlange ervaring en het vakmanschap maken Upstairs tot dé specialist in traprenovatie. Binnen één dag heb jij al een nieuwe trap in huis! Hout, beton, staal of zelfs leer: voor iedere trap is er een passende oplossing.

Shoptegoed

Bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal zijn de nieuwste trends en de mooiste woonmerken voor jou geselecteerd. Laat je verwonderen in het woonwinkel warenhuis met ruim 150 woonmerken. En ontdek de gloednieuwe vtwonen Stijl Studio’s, bekend van het tv-programma! Je maakt nu kans op 3x persoonlijk interieuradvies van een Eijerkamp interieurstylist en Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-.

Voor welke prijs ga jij?

A: Flexa verfpakket t.w.v. €250,-
B: Een Geberit AquaClean Mera douchewc t.w.v. € 5.000,-, zie actievoorwaarden
C: Een Upstairs traprenovatie, zie actievoorwaarden
D. Eijerkamp interieuradvies en shoptegoed t.w.v. €350,-

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen.

Gefeliciteerd G. Dekens met het Flexa verfpakket en S. Hesen met de Geberit douchewc. Ook de volgende drie winnaars gefeliciteerd met het shoptegoed van Eijerkamp; H. van Lien, E. Verheij en E. Bakker. J. Tauran gefeliciteerd met de Upstairs traprenovatie. De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Jacqueline op 14 april 2019 om 20:38

Ik zou heeeeeel graag onze oude trap mooi zien worden met upstairs traprenovatie. Zou zo mooi zijn als dat lukt.

>

Esther op 14 april 2019 om 20:18

Upstairs, ik waag een kans op jullie prijs. Onze trap is ondanks dat ons huis nog geen tien jaar oud is versleten. Daarnaast hebben wij twee hele lieve katten die onze trap ook slopen en dan heb ik het nog niet eens over het dagelijks zuigen van de trap door de haren. Nog een reden onze trap is nu heel donker waardoor mijn man al een keer van boven naar beneden is gestuiterd! Ik hoop dat jullie nu snappen dat ik heel erg hard aan het duimen ben!

>

Ria op 14 april 2019 om 20:18

Hoe maak ik van een open trap een prachtige nieuwe trap ? Daar heb ik de trapspecialist voor nodig. Een traprenovatie zou een welkome prijs zijn.

>

Rob op 14 april 2019 om 18:14

Een Geberit aqua clean duofresh. We zijn na al die jaren toe aan een nieuw toilet en een nieuwe badkamer. En dan zou je wel zoiets moois willen hebben. Fijn om af te zijn van toiletrollen als we hiermee in de Geberitwereld rollen.

>

Silvy Sondagh op 13 april 2019 om 20:00

Mijn dochters en ik zouden heel blij zijn met de histor verf prijs. We gaan binnenkort verhuizen van Venlo naar Roermond, omdat beide dochters daar speciaal onderwijs gaan volgen en op en neer reizen te belastend is voor hun. Dus ze zullen heel blij zijn met een mooi kleurtje voor hun slaapkamer.

>

Nina op 12 april 2019 om 21:01

Na een paar keer met twee benen tegelijk van de trap te zijn gegaan en flink wat blauwe billen word het echt tijd voor een traprenovatie. Oke, we hebben wel gelachen toen we van de roetsjbaan gingen.. maar veiligheid gaat voor alles! Vt wonen maak ons blij!

>

Hannyvermeulen op 10 april 2019 om 21:46

ik zou graag meedoen voor het advies van Eijerkamp wat ik kan gebruiken voor de woonkamer.
En het shoptegoed zou daarop een leuke aanvulling zijn.

>

Beau op 9 april 2019 om 08:28

Het verf-pakket zou ontzettend gaaf zijn! Mijn vriend en ik gaan net verhuizen en hebben al behoorlijk wat kosten met de rest van de verbouwing, zoals dat gaat ;). Extra budget voor de muren zou al enorm helpen!

>

Astrid op 8 april 2019 om 14:03

Omdat ons toilet al 27 jaar oud is en echt toe is aan vervanging! Hoe mooi zou het zijn als er gelijk zo'n mooi toilet komt!

>

Wilma op 7 april 2019 om 23:09

Wat een prachtige traprenovaties van Upstairs! En wat een mooie kleuren, daar wordt ik nou verliefd op. Het zou ons huis helemaal afmaken. Zo’n mooie trap is dan de blikvanger van ons huis. Daarom waag ik een kans om zo’n mooie trap te winnen.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties