WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win een gedekte tafel t.w.v. €449,-

Als er iets is waar je ons ontzettend blij mee kan maken, dan is het wel een sfeervol gedekte tafel waar we uren aan kunnen tafelen met vrienden en familie. Ken je dat gevoel? Dan hebben we een kleine verrassing. We geven namelijk een compleet gedekte tafel voor 6 personen t.w.v. € 449,- weg. Word je nu al blij van toch?

Aan tafel!

Ontbijten, lunchen of dineren met gasten is een culinair feestje. Maar de tafel sfeervol dekken is voor ons een goede pre party! Vergeet de toeters en bellen. Goed servies is de basis. En daarmee mixen en matchen is dé truc om je tafel in het oog te laten springen. Bepaal de sfeer die je neer wilt zetten en ga daarmee aan de slag. Ons hart gaat sneller kloppen van een basic gedekte tafel. Dus kozen we voor een naturel linnen tafelkleed, houten broodplanken, zwart bestek en het basisservies uit onze vtwonen collectie. Met daaromheen stoelen in dezelfde tinten en een zwarte tafel voor het contrast en voilà meer ingrediënten heb je niet nodig. Nu alleen nog een lekkere menukaart!

Wat win je?

… heel veel basic pareltjes uit ons vtwonen basisservies. Van borden tot kopjes en van bestek tot een melkschenker en waterglazen. Een complete set voor maar liefst 6 personen! En het goede nieuws van alles is dat ons basisservies zich graag met heel veel woonstijlen laat combineren. Wat zeg je ervan, doe je mee? De actie loopt tot en met 2 april. Vul snel het formulier in en maak kans.

PS. de tafel, stoelen en het tafelkleed horen er niet bij!

Gefeliciteerd T. Jongkees. De prijs komt naar je toe!

 

nog meer: wooninspiratie