WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

WIN: een compleet gelegd vtwonen buitenterras

Helaas, deze winactie is afgelopen. Met de nieuwe vtwonen collectie buitentegels maak je van je terras en balkon een bijzondere plek om te relaxen en te genieten. Kan jouw buitenruimte wel een opfrisser gebruiken? Je maakt nu kans op een compleet gelegd én gevoegd buitenterras met de nieuwste Solostone vtwonen buitentegels by Douglas & Jones.

Flirten met de zon

Een mooie buitenruimte zorgt ervoor dat je terras, balkon of tuin een verlengde wordt van je huis. Wij krijgen bij het zien van deze buitentegels alleen al, zin in een eindeloze zomer. Wil je zeker weten dat je tuin of terras op tijd summerproof is? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een compleet gelegd vtwonen buitenterras. Fijn: de prijs is inclusief leggen, voegen, opsluitbanden, zagen, etc.

tegel Solostone Earth Star Grey, 70x70x3,2 cm, per m² € 74,95

Zo maak je kans

  • Vul hieronder het winformulier in en upload een duidelijke foto van je huidige tuin en de plek waar je het terras wilt hebben.
  • Meedoen kan van 6 maart tot 20 april 2020.
  • Je kiest uit de collectie van vtwonen Solostone buitentegels (70×70 cm) by Douglas&Jones.
  • Om kans te maken op de prijs is het volgende belangrijk: bij minder dan 30 m² geldt geen verrekening of restitutie. Ook wordt de waarde niet in contanten uitgekeerd. De ondergrond van het terras dient vrij te zijn van restmateriaal en al op juiste hoogte te zijn. De ondergrond moet een gestabiliseerd zandbed zijn en oude terrasmaterialen moeten reeds zijn afgevoerd.

Alle buitentegels bekijken?

Flirten met de zon: dit zijn de nieuwe vtwonen buitentegels. vtwonen buitentegels zijn te koop bij speciaalzaken. Kijk hier voor alle verkoopadressen.

Helaas, deze winactie is afgelopen.

Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van toepassing.

nog meer: wooninspiratie