WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tropisch, maar basic; win een ananas van Plokko

Stel je voor… Elke dag opstaan met een glimlach. Het kan! Deze XL ananas geeft je ochtendhumeur namelijk geen kans. Je wordt er vrolijk van, toch? Een blikvanger van jewelste. En die kan jij in huis halen. Vandaag nog. Dus begin maar vast met glimlachen!

Klik en klaar!

We kunnen het niet helpen, maar deze ananas van Plokko geeft ons zoete zomerkriebels. En dat je de ananas zelf samen kunt stellen, maakt het feestje nog groter. Het idee voor deze fijne wanddecoratie begon namelijk met een 3D printer, verbindingsstukken en wat stokjes. Niet gek dus dat Plokko staat voor maak-het-zelf design. Het is heel simpel; de wanddecoraties bestaan uit beukenhouten stokken en 3D geprinte verbindingsstukken in een kleur naar keuze; van zwart tot paars en groen. Wat jouw taak is? Klikken en verbinden maar! Moniek uit Rouveen ging je voor en koos voor de vis en ananas. Kijk snel bij haar binnen voor meer inspiratie.

We mogen 1 ananas weggeven. Met verbindingsstukken in een kleur naar wens. Om de ananas nog meer eigen te maken. We kunnen je alvast verklappen: het is lastig kiezen met 16 beschikbare kleuren. Wil jij kans maken? Vul snel het formulier in. Meedoen kan tot en met 28 augustus.

Helaas, deze actie is afgelopen. Gefeliciteerd J. Dudink, de ananas komt jouw kant op!

Bron: binnenkijken in Rouveen | Fotografie Moniek Keuter

nog meer: wooninspiratie