kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Handig tuinhulpje: win de Gardena wandslangenbox

Tijdens warme zomerdagen hebben onze (tuin)planten een beetje extra liefde nodig. Ze hebben dorst! Maar alle planten water geven, is soms toch een behoorlijke klus. Een beetje hulp is daarbij altijd welkom. Mogen we je daarom even voorstellen aan je nieuwe handige tuinhulpje: de Gardena comfort wandslangenbox.

Water geven was nog nooit zo makkelijk

De Gardena wandslagenbox bevestig je aan de muur, is 180 graden zwenkbaar en heeft een tuinslag van maar liefst 25 meter lang. Precies, dat betekent dat je alle planten van links naar rechts en van achter naar voor, heel eenvoudig een druppel water geeft. En is de zomer weer voorbij, dan haal je de box van de houder en berg je ‘m binnen op om de box een jaartje later weer tevoorschijn te halen.

Win

Is deze roll-up tuinslang waar je naar zocht? Zoek dan niet langer, maar vul snel het formulier in en maak kans. We geven 5 exemplaren weg! Meedoen kan tot en met zondag 13 augustus.

Gefeliciteerd A. Rietberg, H. Tiemessen, I. Nijhof, J. de Jong en L. Elsman. De wandslangenbox komt zo snel mogelijk jullie kant op!

nog meer: wooninspiratie