WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win het vtwonen boek HOME

Inspirerende interieurs, quotes en kleurpaletten: het vtwonen boek HOME is de perfecte gids om je interieur een persoonlijke touch te geven. Het boek staat bomvol wooninspiratie om van jouw huis een persoonlijke plek te maken waar jij je thuis voelt. Doe inspiratie op en mix en match de laatste trends met je eigen smaak. Het is een boek waar je in blijft bladeren en dat nooit verveelt!

Toepassen in je eigen interieur

HOME is een verzameling van inspirerende woonbeelden, geordend op seizoenen, thema’s en kleuren. Het laat je zien dat persoonlijke en authentieke spullen van jouw huis een thuis te maken. Maak kennis met de nieuwste trends, stap eens uit je comfortzone en durf met kleur te werken. Hebben? Wij mogen dit mooie boek weggeven!

Winnen!

We mogen 5 exemplaren van het vtwonen boek HOME weggeven. Wil jij ook kans maken? Vul dan hieronder het formulier in. Meedoen kan tot en met 13 januari 2018. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Dit zijn de spelvoorwaarden.

Let op: kom je uit België? Laat dan in een reactie onder dit artikel je e-mailadres achter. Deze reactie zie je niet, maar komt wel binnen bij de redactie.

Deze winactie is afgelopen. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht!

Gefeliciteerd M. Verheijden, E. Heijns, M. Raemaekers, E. Koemans en E. Wilterdink, het boek komt zo snel mogelijk jullie kant op!

nog meer: wooninspiratie