WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Welke prijs voor de kinderkamer wil jij winnen?

Slapen en tot rust komen? Niet in de kinderkamer. Daar wordt gespeeld, groots gedroomd en komen fantasieën tot leven. Een waar speelparadijs, welk kind wordt daar niet blij van? Wij breiden de verboden-voor-grote-mensen-zone graag nog verder uit. Daarom maak je nu kans op 5 fijne items voor de kinderkamer. Welke is jouw favoriet?

Kinderkamerdromen

Laat jouw kind zich de koning(in) te rijk voelen en breng de kinderkamer tot leven met kleur, zachte materialen en comfortabele meubels. Heb jij zelf ook dromen voor de kinderkamer? Shop nu de mooiste producten en geef de kinderkamer een mini make-over. Kinderen blij, jij blij.

Wat kan je winnen?

Laat ons in het formulier hieronder weten wat jouw favoriet is. Meedoen kan tot en met woensdag 26 september. We nemen persoonlijk contact op met de winnaars.

Gefeliciteerd M. van Esch met het babynest, M. Stedema met de schommel, S. Zweekhorst met de grijze tipi-tent en F. Bruinsma met de tipi-tent in naturel. Ook de volgende vijf winnaars gefeliciteerd met de knuffel van Done by Deer; M. Smit, S. van den Brink, E. van den Heuvel, P. Koopman en E. van der Ploeg. De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Bron foto 1: vtwonen shop catalogus najaar 2015 | Fotografie Dana van Leeuwen | Styling Anke Helmich, 2. Roommate

nog meer: wooninspiratie