WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win! 4x vtwonen stylingadvies

Heb je net als vtwonen zin in een nieuwe look? Doe mee en maak kans op een frisse start in jóuw huis met een persoonlijk stylingadvies. We geven er maar liefst 4 weg! 

Wat kun je winnen?

Een van de vtwonen stylisten komt bij je thuis en denkt mee over hoe je je interieur een nieuwe look & feel kunt geven. Daar heb je vast zelf ook goeie ideeën over, maar met een deskundig advies wordt het resultaat nóg mooier. Na het gesprek zal de vtwonen stylist de ideeën uitwerken en maakt hij of zij een moodboard dat de toekomstige sfeer van je huiskamer goed weergeeft. Natuurlijk krijg je ook kleuradvies en een indelingsplan, zodat je zicht krijgt in hoe je woonkamer eruit kan zien. Met dit stylingadvies kun je vervolgens zelf aan de slag.

Wat moet je doen?

Laat ons vóór 1 juni 2019 weten waarom jij een stylingadvies verdient. Wie weet komt een van de vtwonen stylisten bij jou thuis voor een persoonlijk interieuradvies.

Het vtwonen stylingadvies bestaat uit…

  • 1x huisbezoek voor een oriënterend gesprek (door Fietje, Marianne of Liza)
  • 1x moodboard
  • 1x kleuradvies
  • 1x indelingsplan

Deze actie is afgelopen. De 4 winnaars krijgen uiterlijk 14 juni 2019 persoonlijk bericht. Alle spelvoorwaarden lees je hier.

nog meer: wooninspiratie