Win de Industriell stoel van Piet Hein Eek

Yes, Piet Hein Eek did it again! Hij ontwierp voor IKEA een collectie stoelen, tafels, zitbanken, lampenkappen, theedoeken, borden, glazen, vazen en een wandkast. Wij zijn al helemaal fan van de nieuwe collectie! Vanaf april staat alles in de winkel, maar wij mogen nu al 3 mensen blij maken met de Industriell stoel t.w.v. € 79,95,-.

Design voor iedereen

De Industriell stoelen zijn stoer, maar door de kleur passen ze ook heel goed in een zachter interieur. Piet Hein Eek wilde een collectie maken voor de massaproductie die toch persoonlijk aanvoelde. Toen hij IKEA’s Karin Gustavsson tegen kwam op de Milan Furniture Fair ontstond het idee om samen te werken. Zo is de INDUSTRIELL collectie ontstaan. De Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek staat bekend om zijn gebruik van restmateriaal in de ontwerpen. Zijn werk kan je vinden in hotels en galerijen over de hele wereld.

Gefeliciteerd J. Hordijk. De prijs komt naar je toe!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Corinne op 13 juni 2018 om 14:13

Gefeliciteerd!!
Graag zou ik deze mooie prijs ook winnen.
Veel plezier met de mooie stoel!!

>

Marianne Maat op 5 april 2018 om 15:00

Bij de winactie van de Piet Hein Eek stoel staat dat je tot en met 5 april me kan doen. Vandaag 5 april geprobeerd maar ik kan nergens mijn gegevens invullen.

>

vtwonen op 5 april 2018 om 19:07

Beste Marianne, helaas hebben we een fout gemaakt aan onze kant. De winactie liep tot gisteren. We hebben ons een dag vergist in de datum. Sorry! Aankomende zaterdag komt er weer een nieuwe leuke winactie live te staan.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties