WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Slaapfeest: win een dekbed + kussenset van Auping!

Het maakt niet uit of het winter of zomer is; slapen valt voor ons altijd in de categorie ‘klein woongeluk’. Zeker als we vanaf vandaag onder de nieuwe duurzame dekbedden van Auping zouden mogen slapen!

Duurzame kussens Auping

Als een roosje!

Wat zo fijn is aan deze nieuwe dekbedden- en kussenlijn van Auping, is dat de producten geheel aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren. Heb je het snel koud? Of juist snel te warm? Transpireer je veel? Je kunt kiezen uit drie verschillende dekbedvullingen: verantwoord geproduceerd eenden- of ganzendons, gerecyclede (rPET) synthetische vezels en bamboe. Lig je altijd op je zij of val je in slaap op je rug? De nieuwe kussens houden rekening met de ruimte tussen je hals en schouders, wat altijd voor een optimale ondersteuning zorgt. En dat is niet alles, want bijna alle dekbedden zijn verkrijgbaar in een ‘Summer’- en ‘All Year’-variant. Welke makkelijk aan elkaar te koppelen zijn tot 4-seizoenen dekbed. Zo slaap je het hele jaar door als een roosje!

Overtuigd? Winnen!

Kortom: de nieuwe dekbedden en kussens van Auping zorgen voor een perfect slaapklimaat. Optimale ventilatie, aansluitend op jouw persoonlijke voorkeuren, licht en luchtig, nooit meer te koud of te warm en altijd uitgerust beginnen aan een nieuwe dag. Wat wil je nog meer? Dat weten wij stiekem wel, een dekbed en kussenset winnen natuurlijk!

Maar weet wel dat het gevaar om de hele dag onder je nieuwe aanwinst blijven liggen, ook op de loer ligt. We hebben je gewaarschuwd!

Gefeliciteerd M. Meijer, jij wint het dekbed en de kussenset.

nog meer: wooninspiratie