WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win een lunch met onze hoofdredacteur op de vt wonen&designbeurs

Altijd al eens onze hoofdredacteur willen ontmoeten? Dat kan! Je maakt kans op een lunch met Nicolette op de vt wonen&designbeurs. Inclusief gratis toegangsticket en twee nummers van vtwonen.

Nicolette-portret-vtwonen

Tops & flops

Kom lunchen met de redactie en vertel ons wat je van vtwonen vindt tijdens een bladbespreking. Zo’n bladbespreking vindt geregeld plaats op de redactie van vtwonen; dan kijken we kritisch naar ons werk en geven we de tops & flops aan. Daarbij nemen we geen, eh… blad voor de mond. Nu mag jij met ons meedoen! Voel je vrij om alle kritiekpunten én complimenten te verzamelen en deze met ons te delen. En misschien lopen de vtwonen stylisten ook nog even langs!

Even inlezen…

Je krijgt twee nummers van vtwonen thuisgestuurd, die tijdens de bladbespreking centraal staan. Tip: als je het eenvoudig wil houden, kun je door het hele blad heen 3 goed geslaagde producties noemen (geef ook even aan waarom je deze mooi, inspiratievol of goed vond) en 3 minder goed uitgevoerde producties. Laat weten wat je mist en waar je blij mee bent. Dat mag op het gebied van tekst, beeld (= fotografie) en vormgeving zijn. Wij zijn benieuwd!

Praktische info

  • De bladbespreking met lunch vindt plaats op woensdag 2 en donderdag 3 oktober van 12 uur tot 13.30 uur in vtwonen city op de vt wonen&design beurs.
  • Elke bladbespreking bestaat uit 8 lezers.
  • Je kunt je voorkeur voor een dag opgeven in het onderstaande formulier.
  • Je wint één toegangsticket voor de vt wonen&design beurs, deze is de hele dag geldig.
  • Je krijgt twee nummers van vtwonen.
  • Meedoen kan tot zondag 22 september 23:59 uur. De winnaars krijgen maandag 23 september persoonlijk bericht.

Zo doe je mee

Portret Nicolette: Brenda van Leeuwen

nog meer: wooninspiratie