WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Home sweet home – office

Met een inspirerende thuiswerkplek ligt een productieve werkdag op de loer. Houd je van praktisch en efficiënt? Dan zijn jij en de stoere werkplek een perfecte match. Zwart, oker en koper zijn hét winning team waar jij mee aan de slag kunt!Tafel in zwart met koper 140x70x72 cm (lxbxd), stoel met gevlochten zitting, klosjes, koperen lamp, zwarte en koperkleurige doosjes van Madam Stoltz (Deens). Fotolijstje, kaartenrek (vtwonen.nl) Kaarten (Art Unlimited). IJzerdraadstoel (Nordal). Vloerkleed 260×190 cm (Storebror). Totem (Sukha Amsterdam). Metalen zwarte schaal (By Midde). Zelfgemaakte poster met drukletters Brrrrr van Grafisch Werkcentrum Amsterdam (privébezit).

Stoere werkplek

Koper, bruin, zwart, metaal, oker en hout: dé ingrediënten voor een warme werkplek. Stijlvol en comfy tegelijk. Tel daar nog wat kleurige krijtkunst bij op en je werkplek is eigen en uniek. En, is zo’n krijtwand niet ontzettend handig om al je afspraken en to do’s bij te houden? Word werken in één klap een stuk leuker. Wil je meer inspiratie voor om je eigen stoere werkplek vorm te geven? Bekijk ook deze ideeën.

Ga jij binnenkort ook weer aan de slag? Shop nu alles voor de werkkamer in onze shop en ontvang € 10,- korting bij besteding van € 70,-.


Bron: vtwonen januari 2015 | Fotografie Tjitske van Leeuwen | Styling Marianne Luning

nog meer: wooninspiratie