WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Welkom 101 Woonideeën-fan!

Het woonblad 101 Woonideeën is gestopt. Het laatste nummer viel in december 2014 bij abonnees op de deurmat. Gelukkig is niet al het moois voorgoed verdwenen. Zo staan alle zelfmakers nu op de website van vtwonen. En kun je nog steeds shoppen in de stijl van 101. In dit artikel maken we je wegwijs op de site van vtwonen. Welkom!

bureautje-maken101 Woonideeën zelfmakers

In de jaren dat 101 bestond, stonden er vele honderden zelfmakers in het blad. Creatief, kleurrijk en altijd met een handig stappenplan. Goed nieuws: Al de zelfmakers van 101Woonideeën staan nu op deze website in de categorie DIY. Zo maak je in een handomdraai een ronde letterbak of een mooi bureautje. Extra leuk: je kunt de ideeën eenvoudig aanpassen aan je eigen woonwensen. Kies je eigen kleur of materiaal voor een uniek resultaat. Aan de slag!

Meer wooninspiratie

vtwonen biedt nog veel meer inspiratie, naast de zelfmakers van 101 in de categorie DIY. Maandelijks komen daar ook zelfmakers en styling ideeën uit het laatste nummer van vtwonen bij. Verder is er een categorie vol kleurinspiratie en een speciale categorie voor kinderkamers. Erg populair is de rubriek binnenkijken, met inspirerende huizen uit vtwonen, maar ook huizen van de lezers zelf.

Shoppen in de stijl van 101 Woonideeën

De webshop van 101 woonideeën is gestopt. Maar je kunt nog steeds shoppen in de stijl van 101 Woonideeën! 101’s beeldcoördinator Anne-Marie Ross maakte voor jou een selectie van haar favoriete producten.

nog meer: wooninspiratie