WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Welk type kok ben jij? + Win een kookworkshop!

Voordat je de juiste keukenapparatuur gaat kiezen, is het verstandig om te bedenken wat voor een kok je eigenlijk bent. Herken je jezelf in één van deze drie types, dan is de keuze voor jou al een stukje makkelijker gemaakt. En welk type je ook bent, je maakt kans op een heerlijke kookworkshop! (in samenwerking met ATAG).

ATAG_vtwonen_oven_inductiekookplaat

1. Design

De semi-pro houdt volgens ATAG van de mooie dingen in het leven. In de keuken vertaalt zich dat naar goede kwaliteit en design, want koken is een passie. Deze wordt gedeeld met vrienden, die kunnen genieten van vele kooktechnieken en steeds betere gerechten. Gemaakt met behulp van apparaten waarmee ook een chef-kok goed uit de voeten zou kunnen.  

2. Ruimte

De social cook is degene die dagelijks een gezonde maaltijd voor het hele gezin op tafel zet. Snel, makkelijk en zonder poespas. Behalve in het weekend, dan wordt er uitgepakt! De keuken is met name een sociale ontmoetingsplek, die van alle gemakken is voorzien wat betreft apparatuur: functioneel, makkelijk te bedienen en met voldoende ruimte.

3. Functioneel

De pleasure seeker heeft een druk sociaal leven, waar uren in de keuken staan niet in past. Hij of zij wil echter wel snelle en gezonde gerechten bereiden, geïnspireerd door recepten op Pinterest, reisprogramma’s en foodmarkten. De keuken past bij een industriële inrichting: functioneel maar van alle gemakken voorzien.

ATAG_vtwonen_inductiekookplaat

Bij een industriële keuken is een inductiekookplaat

een must

De ideale keuken voor een groot gezin

De bewoners van aflevering 7 van WVOJH zijn social cooks, die kozen voor apparatuur uit de Matrix lijn van ATAG. Het kookeiland met inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging zorgt dat het vrije zicht niet meer wordt beperkt door een afzuigkap. Dat de kookplaat één kookvlak minder heeft, wordt gecompenseerd door de dubbele ovens: een 60 cm combi-stoomoven en een 45 cm oven. De warmhoudlade is ideaal om borden op te warmen, zodat het eten niet snel afkoelt of om alvast boterhammen in te ontdooien. De perfecte keuken voor een groot gezin.

Combineren is mogelijk

De Matrix lijn past zowel bij de social cook als bij de pleasure seeker. Voor de semi-pro is er de exclusievere Magna lijn. De kleuren RVS en grafiet van de Matrix lijn zijn gekoppeld aan de social cook, Black Steel aan de pleasure seeker. Deze bewoners vertalen dit advies naar zichzelf door de Black Steel uitvoering te kiezen. Zo kun je dus ook een pleasure seeking social cook zijn!

Win een kookworkshop!

Welk type kok je ook bent, je maakt nu kans op een Kookworkshop bij De Kookfabriek. We geven 20 vouchers weg, ter waarde van € 255,- en bestemd voor twee personen. Aan het einde van de avond krijgt de winnaar een ATAG kookschort mee naar huis. Meedoen? Laat hier je gegevens achter:


Bron: ATAG


nog meer: wooninspiratie