WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wat vertellen jouw muren?

Zijn jouw muren helderwit, knalgeel of ingetogen grijs? Bij Flexa geloven ze dat de verf die je kiest, iets zegt over jou en wie je bent. Daarom ontwikkelde Flexa vier nieuwe thema’s binnen hun Creations collectie: Intense helderheid, Eindeloze eenvoud, Klassieke luxe en Hedendaagse romantiek. Allemaal kleuren met een eigen karakter, net als jij. Deze nieuwe thema’s én de nieuwe collectie van Victoria Koblenko kun je bewonderen in het Flexa Creations House of Colours.


verfverfverfverf
Flexa Creations House of Colours
Het Flexa Creations House of Colours is een tijdelijke lokatie pal tegenover het Museumplein in Amsterdam waar je tot en met 26 juli de kleuren zelf kunt beleven. Er is een Colour Reading room waar jouw kleurpalet digitaal tot leven komt door een paar eenvoudige vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn er in het Flexa Creations House of Colours lezingen over verf- en kleurtrends en is er een kleuradvieshoek met een Flexa kleuradviseur die gratis inspiratie en tips geeft. Allemaal met het doel jou te inspireren en samen te kijken naar hoe je jouw persoonlijkheid kunt vertalen naar de muren in huis.

Kleuren met karakter
De nieuwe thema’s van Flexa bevatten kleuren die allemaal een eigen karakter hebben en die verkrijgbaar zijn in muurverven, lakken en effectverven. Zo bestaat Intense helderheid uit energieke kleuren die moeiteloos te combineren zijn. Eindeloze eenvoud is een palet van neutrale tonen en weet wanneer goed net goed genoeg is. Klassieke luxe is een eerbetoon aan de rijkdom van warme kleuren en Hedendaagse romaniek bestaat uit zachte, natuurlijke kleuren die allemaal sfeer uitstralen. Met deze kleuren creëert iedereen een interieur in zijn eigen unieke stijl.

Flexa collectie met Victoria Koblenko
Omdat zelfexpressie hét thema van Flexa Creations is, was een samenwerking met actrice Victoria Koblenko een logische stap. Ze is kleurrijk, expressief en heeft een heel eigen stijl. Het resultaat van de samenwerking is een palet van vijf kleuren, van smaragdgroen tot indigoblauw, en geinspireerd op haar persoonlijke motto: Passie is mijn stijl. Victoria Koblenko koos voor een matte verfsoort: “Alsof je fluweel op de muren hebt”. Haar prachtige kleurenpalet is ook terug te zien in het Flexa Creations House of Colours.

De verschillende activiteiten en openingsdagen en -tijden van het Flexa Creations House of Colours zijn terug te vinden op Flexa.nl/houseofcolours. De nieuwe kleurpalletten zijn vanaf vandaag te koop via de bouwmarkt en online.

nog meer: wooninspiratie