WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

vtwonen viert feest met Ikea, H&M Home, Brabantia en vtwonen by fonQ

vtwonen bestaat 55 jaar en dat vieren we samen met H&M Home, Brabantia, Ikea en vtwonen by fonQ. Bij een verjaardag horen natuurlijk slingers, ballonnen, taart en een feestelijk gedekte tafel. Kom kijken bij onze inspirerende etalages, vereeuwig jezelf met de vtwonen stylisten en maak Instawaardige foto’s in onze social boxes. Kortom, dit feestje wil je niet missen!

vt wonen&design beurs 2019| vtwonen city

vtwonen by fonQ

In de etalage van vtwonen by fonQ draait het om de mooiste bijzettafels, kandelaars en vazen om een feest mee aan te kleden. De bijzettafels worden omringd door een gordijn van feestelijke slingers. Time to party!

Ga op de foto in onze social boxes

In onze social boxes kun je de leukste Instawaardige foto’s maken. Ga op de foto met presentator Kees Tol en onze stylisten of zet je wereld letterlijk even op z’n kop. Geloof ons: hier weet je niet wat je ziet. Deel je foto’s met #vtwonenvierfeest. Veel plezier op ons feestje!

vt wonen&design beurs 2019| vtwonen city

H&M Home

In de etalage van H&M Home staat een lange eettafel die overdadig en feestelijk is gestyled met servies, taarten en merengues. De taarten zijn helaas niet om op te eten, maar sfeer proeven kun je hier als de beste. Waar is het feestje? Hier is het feestje!

Als H&M member maak je kans op een H&M Home giftcard t.w.v. € 500,-. Nog geen member? Meld je nu aan in de H&M app, check jouw rewards en doe mee!

Brabantia

In de etalage van Brabantia vind je de mooiste afvalemmers en prullenbakken – ze zijn duurzaam gemaakt en grotendeels recyclebaar. Afval krijgt hier een tweede leven in de vorm van… slingers! Kom jij op onze verjaardag?

Ikea

Ook een jarige moet op een gegeven moment naar bed. In de etalage van Ikea staat een bed waar een flinke stapel matrassen op liggen. Eenmaal in diepe slaap onder het zachte beddengoed, droom je vast nog steeds van feest en ballonnen!

vt wonen&design beurs 2019| vtwonen city
vt wonen&design beurs 2019| vtwonen city

Iets moois gezien?

Hier vind je alle productinformatie uit de social boxen. Benieuwd wat er in de etalages stond? Dat vind je hier.

Styling Danielle Verheul | Fotografie Stan Koolen

nog meer: wooninspiratie