WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

vtwonen city op de vt wonen&design beurs

Tromgeroffel, we hebben iets te vieren: vtwonen bestaat 55 jaar! Daarom pakten we dit jaar groots uit op de vt wonen&design beurs. In vtwonen city vond je niet één, niet twee, maar drie inspiratiehuizen die onze stylisten hadden ontworpen. Daarnaast was er nog veel meer leuks te doen in onze city. Hier kun je nog even nagenieten. Zien we je volgend jaar weer?

Aftermovie 2019

3 inspiratiehuizen

In vtwonen city vind je niet één, niet twee, maar drie inspiratiehuizen die onze stylisten hebben ontworpen.

  • Groots wonen in een compact huis van 80 m²? Stylisten Fietje Bruijn en Marianne Luning laten in hun Green house – helemaal rechts in vtwonen city – zien hoe je dat doet.
  • Het Earth huis is het grootste inspiratiehuis in vtwonen city. Stylist Liza Wassenaar heeft dit huis gevuld met aardse kleuren – bruin! – en natuurlijke materialen.
  • In het Basic huis komt de vtwonen collectie tot leven. Stylisten Kim van Rossenberg en Tanja Saarberg hebben een warme basis neergezet met kleine, natuurlijke pareltjes die het verdienen om ontdekt te worden.

Benieuwd naar alle productinformatie uit vtwonen city? Alles vind je onderaan deze pagina.

vt wonen&design beurs 2019 basic huis | vtwonen city

Bewonder de nieuwe vtwonen collectie

  • Wat zijn we trots op onze spiksplinternieuwe collectie vloerkleden en tapijten. Ze zijn deze week voor het eerst in het echt te bewonderen in vtwonen city. Naast het Basic huis kun je alle stoffen bekijken en heel belangrijk: voelen! Hoe mooi tapijt kan zijn, zie je ook in de slaapkamer van het Basic huis in vtwonen city.
  • Op de vt wonen & design beurs presenteren we 26 nieuwe verfkleuren. Onze collectie verf bestaat nu uit maar liefst uit 66 kleuren. Elke dag staan alle verfkleuren op tafel op het workshopplein. Maak je eigen verfstalen en kijk welke kleuren het mooiste zijn in jouw huis!
  • In vtwonen city vind je veel meer meubels en accessoires uit onze nieuwe collectie, waaronder onze nieuwe marmoleum vloeren, Novilon vloeren, houten vloeren, banken en verlichting.
vt wonen&design beurs 2019 basic huis | vtwonen city | Styling Kim van Rossenberg
vt wonen&design beurs 2019 basic huis | vtwonen city

Hmm, streetfood!

Bij vtwonen houden we van lekker eten, dus dat mocht zeker niet ontbreken in onze city. Plof even neer in onze nieuwe bank Cluster en geniet van het lekkerste streetfood (aan vegans is gedacht!). De trendkleur bruin is op ons terras helemaal geland. Brown is the new black! Fan van een andere kleur? Op de muren is een moodboard te bewonderen met een aantal van onze vtwonen verfkleuren. Tussen de eetkraampjes staat de nieuwe vtwonen tafel, die we nog aan het testen zijn. Laat je weten wat je ervan vindt? Je kunt je tips of ideeën doorgeven bij de stand van Basic Label.

vtwonen viert feest

vtwonen bestaat 55 jaar en dat vieren we samen met H&M Home, Brabantia, Ikea en vtwonen.nl by fonQ. Bij een verjaardag horen natuurlijk slingers, ballonnen, taart en een feestelijk gedekte tafel. Kom kijken bij onze inspirerende etalages, vereeuwig jezelf met de vtwonen stylisten en maak Instawaardige foto’s in onze social boxes. Dit feestje wil je niet missen!

Workshopplein

Naast binnenkijken in de inspiratiehuizen kun je iedere dag een aantal vtwonen workshops volgen op het workshopplein in vtwonen city. Wil je meedoen? Voor de meeste activiteiten moet je je van tevoren online inschrijven. De workshops zijn populair, dus doe dat meteen!

vt wonen&design beurs 2019 earth huis | vtwonen city | Styling Liza Wassenaar
vt wonen&design beurs 2019 basic huis | vtwonen city | Styling Kim van Rossenberg

Meet & Greet

Heb je jouw favoriete vtwonen stylist altijd al een keer in real life willen zien? Elke dag is er een meet & greet met stylisten Frans Uyterlinde, Fietje Bruijn, Marianne Luning en presentator Kees Tol. Kijk snel wanneer jouw favoriet aanwezig is!

Rondleiding door de stylisten van vtwonen

Vind je het leuk om te horen wat de stylisten inspireerde en hoe ze tot hun keuzes voor de inspiratiehuizen zijn gekomen? Sluit dan aan bij een rondleiding in jouw favoriete inspiratiehuis. Elke dag is er één rondleiding per huis.

Nog meer leuks!

  • Zin gekregen om te shoppen? Dat kan! In vtwonen city is een webshopstraatje waar je de mooiste producten vindt.
  • Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag loopt sneltekenaar Ella Scholtens rond in vtwonen city. Werp even een blik over haar schouder. Ze maakt de prachtigste dingen!

Tickets

De vt wonen&design beurs vindt plaats van 1 t/m 6 oktober in de RAI Amsterdam. Nog geen tickets? Bestel ze hier! Op de website van de beurs vind je alle informatie over tickets, openingstijden en een plattegrond van de beurs. Zien je we daar?

nog meer: wooninspiratie