WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5x #vtwonenbijmijthuis: tv in huis

Hoe jij woont? Daar zijn we heel erg benieuwd naar! Via de hashtag #vtwonenbijmijthuis kan je ons op Instagram laten zien hoe fijn jouw huis of appartement, tuin of terras is. Elke maand verzamelen we de vijf mooiste inzendingen per thema. Dit keer: de tv in huis! Kijk je met ons mee?

1. Als kunstwerk

2. Less is more

3. In tropische sferen

Hier hebben wij lekker macaroni gegeten en daarna zijn 2 zonen alweer op pad gegaan. Eén om te werken naast zijn studie en de ander naar zijn vriendinnetje. De jongste is lekker bezig op zijn kamer met muziek en computer. Zoals je misschien in de stories hebt gezien had ik ineens zin aan thee en nee, ik ben niet ziek ? Fijne avond ❤ ——————————————– #vintage #mijnwestwingstijl#plants #homeideas #lifestyle #plantsofinstagram #interior #myhometoinspire #industrial #livingroom #vtwonenbijmijthuis#myinterior #rustichomedecor #homestyling #styling #instahome #interiorismo #home #interior4all #mynordicroom #interiores #inredning #passion4interior #madeleineshouse72 #interior125 #interiorstyling #interiors #brickwall #walldecor #homebeautiful

A post shared by Madeleine’s interior ?? (@madeleineshouse72) on

4. Wauw blauw

5. Op pootjes

De tv: wat doen we ermee?

De tv in ons interieur: we hebben er meestal een haat-liefderelatie mee. In je zithoek wil je op de meest comfortabele manier je favoriete programma of film kunnen kijken, maar dat grote zwarte vlak mag natuurlijk niet te veel opvallen. We werken hem als interieurliefhebbers dan ook liever weg. Maar hoé? Gelukkig zijn er intussen vele stijlvolle oplossingen om je tv subtiel te verstoppen. De populairste plek voor de tv is natuurlijk op of boven een dressoir, maar met een wat donkerdere tint op de muur zal het zwarte scherm al enigzins wegvallen. Ook veel accessoires errond werken goed om je tv op te laten gaan in je decoratie, zoals meerdere schilderijen, planten, vazen of kaarsen. Wil je hem liever écht verstoppen? Kies dan voor een bestaande of nieuwe kast waarin je je tv kan zetten en afsluiten. Leuke oplossingen zijn bijvoorbeeld een vintage kast met oude deurtjes, op maat gemaakte schuifdeuren of zelfs je oude servieskast. Als je het nog creatiever wil aanpakken, kan je natuurlijk ook altijd je eigen tv-kastje op maat maken waarin jouw tv perfect past. Ook nieuwe kasten, te verkrijgen in alle soorten stijlen, zijn tegenwoordig speciaal ontworpen om het grote zwarte scherm zo onopvallend mogelijk te integreren in je interieur. Geef er in dat geval ook nog je eigen draai aan door ze in dezelfde kleur te schilderen als je muur, of juist andersom. Nog steeds te opvallend? Bouw de tv dan in in je muur, bijvoorbeeld in een schouw boven de haard. Benieuwd naar nog meer ideeën om je tv op een smaakvolle manier in je interieur te integreren? Lees dan het uitgebreide tv-dossier in vtwonen editie 6.

Doe jij ook mee? Inspireer ons met een mooie foto en gebruik #vtwonenbijmijthuis op Instagram.

nog meer: wooninspiratie