WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Van Wanrooij showroom

Een keuken en badkamer komen pas echt tot hun recht als ze aangekleed en ingericht zijn. Om klanten van Van Wanrooij te laten zien hoe hun producten er in een echte situatie uit zouden kunnen zien, heeft vtwonen STUDIO een compleet stijlhuis in de showroom Van Wanrooij’s showroom ingericht.

Levensechte interieuradviezen

Er komt ontzettend veel kijken bij het inrichten en verbouwen van een huis. Van kleine beslissingen zoals ‘waar wil ik stopcontacten’ tot grote aankopen zoals keukens en badkamermeubels: overal moet over nagedacht worden. Het probleem dat hier vaak bij komt kijken is dat het moeilijk is dingen te visualiseren. Bij Van Wanrooij wilde ze dit probleem oplossen door hun adviezen tastbaar te maken. vtwonen is met deze wens aan de slag gegaan en heeft voor Van Wanrooij een stijlhuis ingericht. Consumenten kunnen zo makkelijk zien hoe producten als tegels en wastafels er in een echte setting uit zien en welke combinaties mooi bij elkaar passen. Klanten worden graag geïnspireerd door vtwonen in keuzes voor hun eigen woonsituatie.

lichtgroene woonkamer van van wanrooij
van wanrooij witte marmeren badkamer

Samen met vtwonen STUDIO jouw klanten helpen met het maken van keuzes voor hun eigen woonsituatie? We helpen je graag. Beantwoord onze vragen zodat wij kunnen inschatten wat we voor je kunnen betekenen.

nog meer: wooninspiratie