WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Met de nieuwe vtwonen stationery-lijn wordt elke doorsnee werkdag vrolijker

Niks schreeuwt ‘frisse start’ als een leeg schrift of notitieblok. Maar ook volle pennen, glanzend pakpapier en handige labels maken de doorsnee werkdag een stuk vrolijker. De nieuwe vtwonen stationery-lijn komt in het grijs, zwart en roze. Alles past bij elkaar, dus mix & match maar raak.

vtwonen stationery-lijn | notitieblok, schrift to-do lijst en etui met schaar

Bemachtig de vtwonen stationery-lijn

Je bestelt deze stijlvolle bureau-artikelen makkelijk online in onze webshop. Of je kunt de schriften, stickers en sticky notes onder andere bij Albert Heijn kopen.

vtwonen Stationary

Dit is de vtwonen stationery-lijn

Met de vtwonen stationery-lijn is één ding zeker: je bureau ziet er direct een stuk stijlvoller en vrolijker uit. Met deze producten in huis begin je elke werkdag met een 1-0 voorsprong. Dit vind je in de collectie van 2021:

  • Een set van 3 notitieboeken van elk 64 pagina’s (14×20 cm). Elk schrift heeft een andere cover, waardoor ze als set leuk bij elkaar passen, maar je toch elke keer opnieuw geïnspireerd wordt wanneer je een nieuw notitieboek nodig hebt. Of gebruik ze voor verschillende doeleinden, ze hebben namelijk alle drie een andere inhoud: blanco, gelinieerd en met stipjes. Zo kun je er makkelijk in schrijven, brainstormen, schetsen of plannen. € 11,95.
  • Een stickerboek met 28 vellen gevuld met kleurrijke, decoratieve stickers (15×20 cm). Ideaal om notitieboeken, dagboeken, kaarten en laptops een vleugje vtwonen mee te geven. € 12,95.
  • Een boek met 12 vellen inpakpapier met diverse dessins (50×66 cm). Extra leuk: er zit ook een vel geperforeerde cadeaulabels bij! € 15,95.
  • Een groot schets-/dagboek gevuld met blanco-, lijntjes- en stippenpagina’s, zodat je er dromen, ideeën en gedachten in al z’n verschijningen in kwijt kunt (22×28 cm). € 6,95.
  • Een planner die je helpt je dagelijkse taken, doelen en activiteiten te visualiseren, waardoor je geordend de dag door kan. Dit blok bevat 80 afscheurbladen (22×18 cm). € 10,95.
  • Een A5 notitieboek met 196 gelinieerde pagina’s waar al jouw creatieve ideeën een plek in kunnen krijgen. € 7,95.
  • Een set van 9 geïllustreerde sticky notes van verschillende formaten van elk 60 velletjes. Ideaal om snelle boodschappen op te schrijven of een reminder op de spiegel op te noteren. € 9,95.
  • Een luxe schrijfblok van 166 pagina’s waar je al je woonideeën en interieurplannen in kwijt kunt (22×28 cm). € 9,95.

vtwonen stationery-lijn | overzicht van alle kantoorartikelen
vtwonen stationery-lijn | cadeaus ingepakt met vtwonen pakpapier en stickers

SHOPPEN?
Bestel de vtwonen stationery-lijn hier

nog meer: wooninspiratie