vtwonen aan de muur: nu verkrijgbaar!

Maar liefst 140 pagina’s muurinspiratie met meer dan 170 stylingideeën, daar krijgen wij veranderdrang van. Jij ook? Je bestelt de special ‘vtwonen aan de muur’ op magazine.nl. Een echt bewaarmagazine! Nu zelfs tijdelijk zonder verzendkosten. Waar wacht je op?


vtwonen aan de muur

Korting voor abonnees

Omdat we blij zijn met jou als abonnee, geven we je graag een klein cadeautje. Je bestelt de special met €2,- korting. De kortingscode vind je in de abonneebrief bijgevoegd bij vtwonen 05.

nog meer: inspiratie

Reacties:

Anoniem op 23 mei 2017 om 19:35

Ik probeer de special 'aan de muur' met korting te bestellen via magazine.nl maar de site herkent de kortingscode niet.. wat nu?

Anoniem op 23 mei 2017 om 20:35

Kortingscode werkt niet voor de VT wonen bewaarmagazine muurideeen . ?

Anoniem op 23 mei 2017 om 22:46

Klopt het dat de kortingcode voor het nieuwe magazine (nog) niet verzilverd kan worden? Groetjes

Beste allemaal, sorry voor ons late antwoord! De kortingscode zou weer moeten werken. Mochten jullie nog problemen ondervinden, willen jullie dan een mailtje sturen naar internetredactie@vtwonen.nl? Alvast dank!

Anoniem op 2 juni 2017 om 22:23

Goedenavond, in het VT Wonen Magazine Aan de muur ben ik geïnspireerd door de kistlijsten op pagina 52-53. Kunnen jullie aangeven waar deze te koop zijn? En ook het lampje in de kistlijst op pagina 52?
Groet, Anouk

Beste Anouk, de lijst op pagina 52 is een zelfmaakidee dat Marianne heeft bedacht voor de make-over in Hoofddorp: https://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-3-kijken-en-shoppen-seizoen-6/ De lijsten op pagina 3 vind je bij ons in de shop en behoren tot onze eigen huiscollectie: https://www.vtwonen.nl/shop/wonen/fotolijst/?3_prijzen=0-119&4_supplier=vtwonen Het lampje vind je ook bij ons in de shop: https://www.vtwonen.nl/shop/landelijk/landelijke-verlichting/landelijke-hanglampen/its-about-romi-leeds-hang-looplamp-mat-grijsgroen-p114415.html

Anoniem op 7 juni 2017 om 16:56

Ik heb de abonnee brief van nr 5 niet meer maar zou wel gebruik willen maken van de €2,00 korting op VT wonen aan de muur

Beste Hilde, wil je een mailtje sturen naar internetredactie@vtwonen.nl met je abonneenummer? Dank je wel!

Anoniem op 13 juni 2017 om 08:40

Goeiemorgen, op blz 20 van aan de muur (en ook op de voorkant) staat een veer in een zwart houdertje, waarvan is deze en/of waar kan ik deze kopen? Alvast bedankt, Hartelijke groet Marjolijn

Beste Marjolijn, deze veer hebben we destijds gevonden bij Six and Sons. We durven alleen niet te zeggen of deze nog verkrijgbaar is.

DjoekevanZijl op 3 september 2017 om 18:14

op vtwonen van heden 3-9-2017 op SBS6 om 16.00uur verzorgd door mevrouw Kieboom.heeft zij een muur behangen met grijsfotobehang.
Waar kan ik deze kopen? Ook de bank heeft mijn volle interesse. Waar te koop?
Iijl

Beste Djoeke, in dit artikel vind je alle producten terug die Carlein heeft gebruikt: https://www.vtwonen.nl/tv/verbouwen-verhuizen/aflevering-8-kijken-en-kopen-seizoen-1/

Janneke op 6 december 2017 om 22:36

Is de uitgave “VT wonen aan de muur” nog verkrijgbaar?

Beste Janneke, zeker! De special kun je hier nog bestellen: https://www.magazine.nl/tijdschriften/vtwonen-specials

Lilian op 26 december 2017 om 12:53

Goedemiddag,

In 'VTwonen aan de muur' staat op pagina 108 een behang met dessin van geverfd stucwerk.
Kunt u mij laten weten waar dit te koop is?
Alvast dank!

Beste Lilian, dit behang komt uit de collectie Resource van Eijffinger. Het heeft artikelnr. 369151. Het behang is onder andere verkrijgbaar bij Woninginrichting-aanhuis.nl.

c.a.heeman@hetnet.nl op 8 april 2018 om 12:25

wat is de naam van de kleur rose/creme die jullie in de aflevering van gisteren op de muur gedaan hebben van de woonkamer?

Beste, we weten niet precies welke aflevering er zaterdag voorbij is gekomen. Op deze pagina vind je alle afleveringen terug: https://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/ Misschien herken je iets?

Patty op 11 augustus 2018 om 12:14

Hi, op de voorpagina van de 140 pagina's muur specials staat links onder een plaatje met behang van takken met bloesem. Weten julli waar ik dit behang kan verkrijgen?? Alvast bedankt!

Beste Patty, het behang Amandelbloesem 30548 komt uit de Van Gogh-collectie van Voca. Het is verkrijgbaar bij BN Wallcoverings.

lara op 2 mei 2019 om 18:06

Als ik op de link klik kom ik bij het posterboek.en dit magazine staat er niet bij… 🙁

Beste Lara, helaas is deze special niet meer te verkrijgen. Groet, vtwonen