WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Geef je op voor De Stijl van Eva

In de nieuwe videoserie De Stijl van Eva rijdt vtwonen stylist Eva van de Ven in haar bus door Nederland om woonproblemen op te lossen. Rommelige wandkasten en uitpuilende kinderhoeken worden omgetoverd tot plekken die gezien mogen worden in huis. Heb je ook de helpende hand van Eva nodig? Geef je dan nu op!

de stijl van eva

Mini make-over

In De Stijl van Eva draait het niet om een make-over van een hele woonkamer zoals in Weer verliefd op je huis, maar wordt een specifiek woonprobleem aangepakt. ‘Ik hoop ze een zetje te geven en aan te moedigen op die voet zelf door te gaan’, vertelt Eva. ‘Samen met een klusjesman heb ik maar één dag nodig. Het wordt een uitdaging om met een klein budget een verschil te maken, maar ik weet dat het kan en wil dat graag laten zien.’

De kandidaten krijgen de make-over trouwens niet helemaal cadeau: de tegenprestatie bestaat uit een zelfgemaakt streekgerecht. Goede deal toch?

Meld je nu aan

Wil je dat Eva ook bij jou voor de deur stopt om hulp te bieden bij een prangende stylingvraag? Dan kun je je via het formulier in dit artikel aanmelden. Wacht er niet te lang mee, want inschrijven kan tot en met 12 november 2021.

MEEDOEN?
Meld je hier aan voor De Stijl van Eva

Nieuwsgierig naar de nieuwe videoserie met Eva van de Ven? Bekijk hier de eerste aflevering terug.

nog meer: wooninspiratie