WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hebben: vrolijk servies van de vtwonen happy collection

Niets leuker dan elke dag vrolijk servies uit je kast kunnen halen, toch? En laat de vtwonen serviescollectie daar nu net op inspelen met héél wat ‘happy items’ die onmiddellijk een lach op je gezicht toveren bij elke koffie, thee of maaltijd. Een verrassend servies met ontelbaar veel hartjes, de grappigste quotes en de leukste tekeningen. Gemaakt om talrijke ‘happy moments’ mee te beleven.

Happy

De vtwonen happy collection straalt één en al geluk uit, op de meest speelse manier. De hele collectie is een vrolijke combinatie van zwart en stralend wit, van theekopjes tot tafelkleed. De items passen zo goed bij elkaar dat je het bijna niet bij één stuk kan houden.

Tafeltje-dek-je

Het servies uit de happy collection bestaat uit verschillende maten borden, kommetjes, kopjes en glazen. De theepot is niet alleen de eyecatcher van deze collectie, maar met de leuke quote ook een echte must have. “The best time to celebrate is whenever you can”, en dát kunnen wij alleen maar bevestigen. Ook de glazen vaas vol vrolijke tekstjes is speciaal ontworpen om ook je bloemen helemaal ‘happy’ te maken.

Vrolijk textiel

Naast servies, vind je de happy quotes in de collectie ook terug op drie soorten theedoeken, servetten en een tafelkleed. En als je het vrolijke gevoel nóg meer bij je wil dragen is er ook nog de happy tas, die groot genoeg is voor nog meer vreugdevolle verzamelingen.

Hebben!

Ook leuk: de vtwonen happy collection kan je perfect combineren met de vtwonen serie van zwart bestek. Daarmee maak je je etentje al helemaal speciaal, toch? Ook om je hapjes te serveren of brood te snijden komen de nieuwe planken van rubberhout zeker van pas. Een mooie uitbreiding voor de vtwonen basic collectie in onze shop.

De collectie is nu verkrijgbaar op vtwonen.nl! Hieronder shop je de items direct online.


nog meer: wooninspiratie