WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Voorjaarshuis-actie: veelgestelde vragen

Hoe werkt de voorjaarshuis-actie?

Van woensdag 18 april 07:00 uur tot dinsdag 24 april 19:00 uur  maak je kans om jouw voorjaarshuis t.w.v. € 10.000,- te winnen!  Je hebt 7 dagen de tijd om voor precies 10.000 euro aan woonspullen te verzamelen. De voorjaarshuizen met een waarde van exact dit bedrag dingen mee naar de hoofdprijs. Deze inzendingen worden door de vtwonen jury, die bestaat uit hoofdredacteur Carlein en stylisten Fietje, Liza en Marianne, beoordeeld op samenhang en stijl. Ben je de gelukkige winnaar, dan krijg je alle gekozen spullen uit jouw voorjaarshuis t.w.v. 10.000 euro thuisbezorgd en komt een vtwonen stylist je helpen bij de inrichting. Hieronder lees je welke prijzen je nog meer kunt winnen en de meest gestelde vragen. 

Hoe kan ik meedoen met de voorjaarshuis-actie?

Meedoen is simpel. Tussen 18 en 24 april ga je naar de aparte actiesite www.vtwonen.nl/voorjaarshuis. Je kunt inloggen met je bestaande vtwonen-account of een nieuw account aanmaken. Eenmaal ingelogd, voeg je producten uit de vtwonen shop naar keuze toe aan jouw voorjaarshuis. De prijsbalk bovenaan de website geeft aan hoeveel euro je al bij elkaar hebt geshopt. Ga door tot precies € 10.000,-, want alleen dan maak je kans op de hoofdprijs. Door op jouw voorjaarshuis te klikken, kun je het overzicht bekijken van de door jouw gekozen producten. Deze kun je bewerken of verwijderen. Heb je voor precies € 10.000,- aan spullen verzameld, stuur dan jouw voorjaarshuis in. Hierna kan de inzending niet meer worden gewijzigd.

Is mijn voorjaarshuis van 18 maart bewaard gebleven?

We hebben alle voorjaarshuizen bewaard, of ze nou wel of niet af waren en of ze nou wel of niet ingezonden waren. Door tussen 18 en 24 april opnieuw in te loggen met jouw account, krijg je weer toegang tot jouw voorjaarshuis. Je kunt jouw voorjaarshuis opnieuw bewerken en meedoen met de Voorjaarshuis-actie.

Ik heb mijn voorjaarshuis al ingezonden op 18 maart, wat nu?

Als je wilt kun je opnieuw meedoen met de Voorjaarshuis-actie tussen 18 en 24 april. Door in te loggen met jouw account, krijg je weer toegang tot jouw voorjaarshuis. Deze kun je bewerken als je dat wilt. Was je tevreden over jouw Voorjaarshuis en was de waarde exact 10.000 euro, dan hoef je niets te doen. Jouw voorjaarshuis wordt op 24 april om 19.00 uur automatisch verstuurd en je dingt mee naar de hoofdprijs.

Moet ik eerst voor € 10.000,- aan spullen kopen om mee te kunnen doen?

Nee, je hoeft niets te kopen om aan onze Voorjaarshuis-actie mee te doen. Je verzamelt spullen ter waarde van € 10.000,- in je voorjaarshuis. Deze stuur je in, je hoeft niets af te rekenen.

Welke producten kan ik toevoegen aan mijn voorjaarshuis?

Alle producten die je op www.vtwonen.nl/voorjaarshuis ziet staan, kun je toevoegen aan jouw voorjaarshuis. In principe kun je hier alle producten vinden die je normaal ook in onze shop vindt en alle producten die die je op 18 maart ook kon toevoegen. Producten die we normaal niet online verkopen, kun je ook niet toevoegen aan je voorjaarshuis.

Blijven de prijzen van de producten op de Voorjaarshuis-actie ongewijzigd?

De prijzen van de producten op de Voorjaarshuis-actiesite blijven ongewijzigd tussen 18 en 24 april. Dit zijn dezelfde prijzen als op 18 maart. Deze kunnen inmiddels afwijken van de prijzen in onze shop op vtwonen. Het gaat erom dat je op de actiesite een Voorjaarshuis ter waarde van exact 10.000 euro samenstelt.

Veranderen de spelregels?

Alleen de lengte van de Voorjaarshuis-actie is gewijzigd. In plaats van 24 uur, heb je nu 7 dagen de tijd om jouw voorjaarshuis samen te stellen. De overige spelregels blijven ongewijzigd. Alleen de voorjaarshuizen van exact 10.000 euro maken kans op de hoofdprijs en alle andere prijzen. De jury selecteert de winnaar op basis van samenhang en stijl van het voorjaarshuis.

Mag ik meerdere voorjaarshuizen insturen?

Nee, dat is niet de bedoeling. Je kunt per account één voorjaarshuis insturen.

Heb ik een vtwonen account nodig om mee te doen?

Om aan de actie mee te doen, heb je inderdaad een vtwonen-account nodig. Je kunt inloggen met je bestaande vtwonen-account of heel gemakkelijk hier een nieuw account aanmaken. Dat kan natuurlijk ook gedurende de actieperiode op elk gewenst moment.

Kan ik mijn voorjaarshuis per ruimte indelen?

Nee, je kunt geen ruimtes aangeven in je voorjaarshuis. Wel kun je bij het insturen van je voorjaarshuis een korte toelichting geven over je gemaakte keuzes als je dat graag wil.

Krijg ik een bevestiging als ik mijn voorjaarshuis heb ingezonden?

Ja, je krijgt een bevestiging op je beeldscherm en ontvangt ook een bevestigingsmail. Tip: check je spam-filter. Mocht je geen mail van ons hebben ontvangen, dan kun je opnieuw inloggen op de actiesite. Daar zal ook een bevestiging zichtbaar zijn als we je inzending hebben ontvangen.

Mijn voorjaarshuis is niet precies € 10.000,- waard. Wat nu?

Alleen de ingezonden voorjaarshuizen met een waarde van precies € 10.000,-, worden door de jury beoordeeld. Puzzel dus nog even door tot het exacte bedrag.

Kan ik verdeeld over de actieperiode meedoen, blijft mijn voorjaarshuis bewaard?

Ja, de producten die je toevoegt aan je voorjaarshuis, zijn verbonden aan je account. Wanneer je dus uitlogt en op een ander moment verder wil gaan, blijven de producten in je voorjaarshuis bewaard.

Kan ik mijn voorjaarshuis nog wijzigen?

Als je jouw voorjaarshuis eenmaal hebt ingezonden, is je voorjaarshuis definitief. Wijzigen is dan niet meer mogelijk. Check dus voordat je jouw inzending verstuurt of je voor precies € 10.000,- aan spullen hebt verzameld. Alleen de inzendingen met exact dit bedrag maken kans om te winnen.

Zijn er nog meer prijzen te winnen?

Ja zeker! Naast de geweldige hoofdprijs t.w.v. € 10.000,-  maak je kans op:

    • 2x € 250,- shoptegoed
    • 5x € 100,- shoptegoed
    • 3x vtwonen magazine jaarabonnement
    • 3x vtwonen basis-servies
    • 10x Green Lifestyle Store kamerplant peperomia in weckpot

Deze winnaars worden getrokken uit de deelnemers die een voorjaarshuis voor precies € 10.000,- bij elkaar hebben geshopt.

Wanneer wordt de winnaar bekendgemaakt?

De winnaar wordt op donderdag 3 mei bekendgemaakt. We nemen persoonlijk contact op met de winnaar. Daarna zullen we de winnaar ook bekendmaken via onze site, social kanalen en per mail. Ook de winnaars van de overige prijzen maken we dan bekend.

Hoe gaan jullie ervoor zorgen dat er deze keer geen technische problemen zijn rondom de actiesite?

Uiteraard hebben we geleerd van de afgelopen keer. De reden dat we de actie over een week verspreiden, is dat we daarmee de drukte en dus druk op de actiesite beter kunnen opvangen. We hebben een aantal aanpassingen gedaan die de bereikbaarheid en ervaring van de Voorjaarshuis-actie gaan verbeteren en de komende weken gaan we dat nog goed testen en aanscherpen.

Maak je meer kans als je snel jouw voorjaarshuis instuurt?

Nee, daar letten we niet op. Als je tussen 18 en 24 april jouw voorjaarshuis verstuurt en de waarde is exact 10.000 euro dan ding je mee naar de hoofdprijs en andere prijzen. Deze keer kun je je tijd nemen, dus neem deze ook gerust!

Webcare-tijden

Staat je vraag er niet tussen? Ons webcare-team staat voor je klaar. Doordeweeks tussen 07.00 – 19.00 uur en in het weekend tussen 09.00 – 18.00 uur.

nog meer: wooninspiratie